ĆURČIĆ DONEO DUH GAUČOSA: Uvešćemo latinoamerički senzibilitet

V. N.

ponedeljak, 18. 02. 2019. u 21:32

ЋУРЧИЋ ДОНЕО ДУХ ГАУЧОСА: Увешћемо латиноамерички сензибилитет

Saša Ćurčić

Ceo grad živi za Dinamo. Na vranjanskoj "Bombonjeri", na kojoj ćemo mi napraviti taj ambijent, daćemo krila toj deci - istakao je pomoćni trener superligaša

DINAMO iz Vranja nije ista ekipa od jesenas, tvrdi nekadašnji srpski reprezentativac Saša Ćurčić, koji je od pre nekoliko dana pomoćni trener ovog tima, a to je pokazao na prolećnoj premijeri. Pobedivši Spartak 1:0, jasno je najavio da nema predaje na jugu Srbije.

- Ponosan sam na igrače, stvarno su taktički, disciplinovano, sve odradili fenomenalno. Zna se šta ko radi u odbrani, uvešćemo jedan, što se kaže, latinoamerički senzibilitet, radićemo i na toj poslednjoj trećini - naglasio je Ćurčić.


PROČITAJTE JOŠ: ĐANI STIŽE 13. FEBRUARA: Ćurčić pojačava stručni štab Dinama iz Vranja


Vranjanci su promenili i igrački kadar, jedan od najkontroverznijih srpskih igrača veruje i u opstanak i u želju da Dinamo postane srpska Boka juniors.

- Ceo grad živi za Dinamo. Na vranjanskoj "Bombonjeri", na kojoj ćemo mi napraviti taj ambijent, daćemo krila toj deci. Čekamo beton, čekamo cement, igrači su pre dva dana nosili kablove za struju. To je ta domaća atmosfera, to će nas nositi - rekao je uvek zanimljivi Ćurčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije