Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je danas da je prodaja Miloša Degeneka jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme.

- Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada četiri miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo šest meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra - izjavio je Terzić.

Po njegovim rečima, prodaja jednog od štopera je bila planirana.

- Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli štopera Nemanju Milunovića iz BATE Borisova kao slobodnog igrača - naveo je generalni direktor Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: Degenekov emotivni oproštaj: Hvala armiji navijača, ova generacija je uradila nešto što će se prepričavati

Terzić je zahvalio Degeneku.

- Želim da u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu - kazao je Terzić.

Pre Degeneka, iz Crvene zvezde su otišli Nemanja Milić u BATE Borisov i Nenad Krstičić u atinski AEK.