JEDAN od malobrojnih igrača Partizana za koje se ove zime pojavilo konkretno interesovanje evropskih klubova, vezista Saša Zdjelar mirno iščekuje rasplet oko transfera, a pripreme za drugi deo sezone u crno-belom dresu je započeo kao da će u Humskoj ostati još nekoliko godina. Bordo je najviše "zagrizao", pominju se i neki španski klubovi...

- Koliko ja znam postoje interesovanja. Ne bih o tome, jer ništa nije završeno. I dalje sam igrač Partizana, dajem sve od sebe, tu sam za ekipu, za stručni štab, za klub. Lige su stvarno dobre i svakako bih voleo da se oprobam u nekoj od najboljih liga Evrope. Ako ostanem voleo bih da postignem gol u derbiju, a kup ćemo osvojiti svakako - nema dilemu Zdjelar.

PROČITAJTE JOŠ: Tošić o potencijalnom odlasku iz Humske: Videćemo šta će se desiti do kraja prelaznog roka

Prethodna godina za klub je bila daleko od sjajne, ali Zdjelar podvlači da, ipak, postoje momenti koji će ostati u sećanju.

PROČITAJTE JOŠ: FLEŠ IZ PARTIZANA: Suma se ne vraća

- Došao sam u klub koji volim odmalena, o kojem sam sanjao kao dete. Mnogo lepih stvari je bilo, gol u finalu Kupa, osvojen trofej, a na kraju godine sam poneo traku. Nadam se da će u 2019. biti još bolje.

NADAMO SE BOLjEM PROLEĆU
Proleće predstavlja period velike nade za sve u crno-belom taboru.
- Očekujem da dođemo na pripremama na nivo koji je potreban i da pokažemo svima, pre svega sebi da možemo. Šta će doneti prvenstvo, to niko ne zna. Imamo još dva derbija, videlo se da nema neke razlike i da smo pobedili u prvom ne bi sigurno bila ovolika razlika - završio je Zdjelar.