Trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije organizovanu povodom gostovanja njegove ekipe Zvezdi u Beogradu

Kako javlja Sportski žurnal“ Kosanović izvređao njihovu novinarku zbog pitanja koje je postavila Enveru Alivodiću, vezisti Napretka koji je, takođe, bio na konferenciji za medije. Pitanje se navodno ticalo promene taktike u drugom poluvremenu protiv Proletera, a onda se navodno uključio Kosanović:

- Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak - prenosi Žurnal i ističe da je Kosanović u tom trenutku napustio konferenciju.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO OD KUGLICA ZAVISI: Janković iz FSS objasnio pravilo o domaćinstvu u Kupu

Kosanović je navodno već duže vreme u sukobu sa novinarkom pomenutog lista, a pre tog incindenta na konferenciji o samom gostovanju Zvezdi je rekao.

- Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike...Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti jako lepa utakmica. Možda i neizvesna.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIN NA ISPITIVANjIMA: Subotić ostaje u bolnici