USPEH LEČI RANE: Stojković pauzira najmanje dve nedelje

S.I.

08. 11. 2018. u 20:09

U momentu kad sam pao misliio sam da sam nogu polomio, tako je jako puklo. Čekaju me terapije, moram da budem strpljiv - rekao je Filip

УСПЕХ ЛЕЧИ РАНЕ: Стојковић паузира најмање две недеље

Stojković na meču sa Liverpulom Foto: M. Vukadinović

NAJVEĆA pobeda Crvene zvezde od Barija, ta radost koja je ona donela navijačima crveno-belih, melem je za sve rane, kaže desni bek Filip Stojković koji je zbog povrede ligamenata skočnog zgloba leve noge morao van terena već u 60. minutu.

Jedan ligament je pukao, drugi napukao, oporavak će trajati najmanje dve nedelje, dodaje Stojković koji će preskočiti neke važne mečeve kako za Crvenu zvezdu, tako i za selekciju Crne Gore revanš sa Srbijom u Beogradu.

- Ma, sad mogu da kažem da sam dobro prošao. Jer, u momentu kad sam pao mislio sam da sam nogu polomio! Tako je jako puklo. Čekaju me terapije, moram da budem strpljiv, a zaista je teško prognozirati kad ću se vratiti na teren. Nadamo se svi, za dve nedelje, možda nekoliko dana duže - kaže Stojković.

Kraj meča je posle snimanja zgloba dočekao u svlačionici, radovao se sa saigračima.

- Ispisali smo istoriju, uradili smo to srcem, svako je dao maksimum. Ponovo smo bili ona stara Zvezda, pa smo uz dobru igru nagrađeni ovim trijumfom.

Ordinacija doktora Purića je puna kao da je virus gripa oborio ceo tim jer su na terapijama pored Žuleta i Savić, Krstičić, Marin, Jovančić, Čaušić...

- I niko ne kuka jer ovaj uspeh leči sve rane. Nama je puno srce, navijačima i celoj Srbiji smo podarili radost i veselje, a sebe smo ostavili u trci za proleće u Evropi. Lopta je okrugla, kad Zvezda igra hrabro, otresito, sto odsto da kao protiv Liverpula, svašta se može očekivati u preostala dva meča. Samo da svi ozdravimo do tada - uveren je desni bek crveno-belih.

DOBITNIK ŠUKALOV PRIJATELJ IZ BEČA
FILIP Stojković je otkrio i ko je misteriozni Srbin koji je u Beču na tiketu odigrao singl za 800 evra na pobedu Zvezde protiv Liverpula i zaradio 15 puta veći novac, ali je napravio omašku.
- Nije moj prijatelj i bivši saigrač Goran Šukalo dobitnik tiketa, već njegov prijatelj iz Beča. Nadam se da Šukalu nisam napravio štetu ovom omaškom - kaže Filip.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije