LEP povod, lep ambijent i lepo fudbalsko popodne u Sivcu. Partizan je stigao na teren člana Područne lige Sombora kako bi sa domaćinom obeležio 90 godina fudbalskog kluba Polet, a utakmica u kojoj je rezultat svakako bio u drugom planu završena je pobedom crno-belih - 0:2 (0:1).

Zoran Mirković je na teren izveo Kljajića, Cucina, Miljkovića, Ostojića, Uroševića, Enakea, Đerleka, Smiljanića, Ilića, Ivanovića i Nikolića, a u nastavku su igrali još Trnić, Vulićević, Nemanja G. Miletić, Valijente, Aleksa Janković, Stevanović, Stanojlović, Nović.

Domaćin je igrao u sastavu: Đurišić, Pejanović, Perović, Strunjaš, Rakočević, Plavšić, Darko Bošković, Vukelić, Komazec, Janjuš, Nemanja Bošković, a deo velikog događaja za Sivčane bili su u još i Romić, Rakočević, Marković, Rovčanin, Peruničić, Kaluđerski, Bosnić, Maksimović, Kajtez, Janković, Aleksić.

Oba gola za Partizan delo su pomalo zaboravljenog rumunskog internacionalca Gabrijela Enakea, koji je pogodio u prvom i poslednjem minutu utakmice. Pre početka meča domaćini su predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću uručili plaketu kao nagradu za životno delo.