Na kioscima od subote novi sportski dnevni list: Startuje Sport 24

V. N.

08. 06. 2018. u 13:54

На киосцима од суботе нови спортски дневни лист: Стартује Спорт 24
Cilj nam je da se sport posmatra i iz jednog drugog ugla, da se "zaviri" u svaki dom, a opet da se ne remeti intima sportista – rekao je Jovan Sekulić, glavni urednik "Sporta 24"

NOVI dnevni sportski list "Sport 24" može se od subote naći na kioscima širom Srbije. Na 24 strane u boji, iskusna grupa novinara koja je radila u nekadašnjem "Sportu", uz neka pojačanja iz sveta novinarstva, pokušaće da vam dočara srpski sport na malo drugačiji način.

- Cilj nam je da se sport posmatra i iz jednog drugog ugla, da se "zaviri" u svaki dom, a opet da se ne remeti intima sportista. Da se klubovi predstave onakvi kakvi stvarno jesu, sa svim vrlinama, ali i manama, jer je i to deo sporta. Želja nam je da pišemo i za "stare" i za mlade, ali i da dosta prostora posvetimo našim damama, da se bavimo ne samo vrhunskim sportovima i temama, već i da naše stupce ustupimo i klincima, onima koji dolaze, sportovima i pojedincima koji nam donose slavu i medalje, a koji su uvek nekako u drugom planu - rekao je doajen sportskog novinarstva Jovan Sekulić, glavni urednik "Sporta 24".

U prvom broju, posebna poslastica biće ekskluzivni razgovori sa Brazilcem Ronaldom i Portugalcem Figom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije