FULAM je u na korak do Premijer lige. Prednost Derbija iz prvog meča (1:0) je nadoknađena na "Krejven kotidžu" (2:0), Sesenjon i Odoi su sa dva sjajna gola odveli klub koji s klupe sjajno vodi Slaviša Jokanović na "Vembli" posle 43 godine.

- Igrali smo fantastičan fudbal, kontrolisali smo sve, stvorili mnogo šansi i obradovali klub i navijače - sumirao je Jokanović meč polufinala plej-ofa - Na "Vembliju" treba da igramo našu igru, budemo koncentrisani i uživamo. Oborili smo mnoge rekorde ove sezone, prvi smo tim koji je izgubio prvi meč a plasirao se u finale. Verujem u sebe, ekipu, našu filozofiju fudbala i uspeh na "Vembliju", za koji ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI FULAM NA KORAK DO PREMIJER LIGE: Sesenjon srušio Derbi

Zna Jokanović da cela sezona staje u tih 90 minuta u subotu, ali je, hvaleći ceo tim, posebno izdvojio strelca Rajana Sesenjona, koji u petak puni 18 godina, i igrača utakmice, našeg Aleksandra Mitrovića.

- Sesenjon je mlad a poseban, samouveren, razmišlja samo o terenu. Mitrović je neverovatan, mediji stalno pišu o njemu, mnogi klubovi ga jure, a on je sa obe noge na zemlji. Njega ništa ne dotiče, igra fudbal i uživa. Veliki igrač - komentarisao je Jokanović.

Fulam će se u finalu plej-ofa sastati sa boljim iz duela Aston Vila - Midlzbro (prvi meč 1:0).

NA "VEMBLI" ZA 98 FUNTI
FULAM će za finalni meč plej-ofa na "Vembliju" u subotu 26. maja (18.00) dobiti 38.144 ulaznice.
Objavljene su i cene, i to u pet kategorija, u zavisnosti od sektora ali i uzrasta. Za odrasle cene se kreću od 36 do 98 funti, za populaciju od 17 do 21 godine od 27 do 73,5, a za decu od 16 godina i mlađe od 18 do 49 funti.