POD sloganom: "Sve što možeš za Srbiju" fudbalska reprezentacija naše zemlje i FSS su sa Apatinskom pivarom krenuli u navijačku i reklamnu kampanju pred Mundijal u Rusiji, a u TV spotu za "Jelen pivo" je više nego upadljivo odsustvo bivšeg kapitena Branislava Ivanovića!

Na pitanje, gde je iz kadrova scenariste i reditelja Dragana Bjelogrlića "nestao" fudbaler koji je za "orlove" odigrao čak 102 utakmice, do zaključenja ovog izdanja nismo dobili odgovor iz pivare i FSS koji je u petak tokom celog dana zanimao brojne čitaoce "Novosti" i navijače Srbije.

Prema saznanjima "Novosti", Branislavu Ivanoviću u danima kada se u studiju u Šimanovcima snimao pomenuti TV spot, nije bilo ni do čega, a kamoli do glume pred kamerama. Jer, 19. marta na okupljanju "orlova" u Staroj Pazovi mu je saopšteno da više nije kapiten Srbije, da je traka predata Aleksandru Kolarovu, pa je od tog trenutka najiskusniji reprezentativac koji je blizu obaranja rekorda Dejana Stankovića (103 meča za Srbiju) pao u priličnu depresiju zbog iznenadne odluke selektora Krstajića.

Pročitajte još "Orlovi" dobili spot za SP: Sve što možeš, za Srbiju!

Na sve ovo, u danima dok je trajalo snimanje spota za "Jelen pivo" u kojem učestvuje 11 reprezentativaca (Stojković, Tošić, Kolarov, Maksimović, Matić, Milivojević, Živković, Tadić, Kostić, Milinković-Savić i Mitrović) i kada su "orlovi" bili u pripremi za sparing mečeve sa Marokom i Nigerijom, Ivanović je u delu srpskih medija bio predmet ruganja na račun činjenice da više nije kapiten Srbije. To je dodatno iritiralo Ivanovića, a njegov veliki prijatelj i nekadašnji klupski drug Nemanja Matić je zbog toga prekinuo odnose sa srpskim medijima.

Bilo kako bilo, bivšeg kapitena nema u TV spotu, ali ostaje nada da ćemo ga uskoro videti kao rekordera na terenu u Samari, Kalinjingradu, Moskvi i možda u još nekom gradu u Rusiji.

Pročitajte još Reprezentacija Srbije od 2006. odigrala 122 meča i imala samo dvojicu pravih lidera: Ivanović 50, Stanković 42