Liverpul je na "Enfildu" pre nedelju dana savladao Romu 5:2, a Jirgen Klop poručuje pred revanš u Rimu da neće dozvoliti da ih snađe sudbina nesrećne Barselone

Podsećanja radi, Kataloncima nije pomoglo ni 4:1 u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, što predstavlja opomenu za "redse" pred okršaj na "Olmpiku".

- Mi moramo da budemo spremni, jer će Roma biti spremna. Što je bliža utakmica to više ljudi govori da tri gola razlike nisu dovoljna. U ovoj sezoni se nije dešavalo često da nam neko postigne toliko golova. Ali, ne kažem da nije moguće - rekao je Klop.

PROČITAJTE JOŠ: Di Frančesko: Želim da napravimo rezultat kao protiv Barselone
 
Upravo tim rezultatom na "Olimpiku" su ove sezone savladani evropski giganti Čelsi i Barselona, ali Klop zna šta se njima desilo.

- U toj utakmici Roma je bila spremnija, dok su u Barseloni verovatno mislili da je sve odlučeno. Niko im nije rekao da je to moguće, jer verovatno niko nije verovao da bi to moglo da se desi. To je upozorenje koje nam je bilo potrebno. Mi nismo ni Čelsi ni Barselona, moramo da budemo spremni. Bićemo spremni! Ako Roma pobedi 3:0 ili više, čestitke idu njima i plasman u finale. To je sport. Mislim da nismo u lošoj situaciji. Mi smo u boljoj situaciji nego što sam ikada mogao da zamislim, ali ne i perfeknoj - rekao je Jirgen Klop, koji nije želeo da priča o odlasku njegovog dugogodišnjeg pomoćnika Željka Buvača.

(Izvor: Informer)