Kvota da Srbija osvaja Mundijal 200

Beta

16. 11. 2017. u 15:36

Sportska kladionica Mocart objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200

Квота да Србија осваја Мундијал 200

Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov foto: M.Vukadinović

Sportska kladionica Mocart objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Kvota da će Srbija igrati u finalu je 80, da će igrati u polufinalu 30, u četvrtfinalu devet, a u osmini finala, odnosno da će proći grupu je kvota tri.

Kako je procenjeno, kvota da će Srbija biti prva u svojoj grupi je osam, a da će biti poslednja dva.

Žrebanje grupa za Mundijal zakazano je za 1. decembar u Moskvi, a potencijalnih rivala Srbije ima 24, odnosno po osam iz prva tri šešira, a Mocart je objavio kvote i za eventualne protivnike "orlova" u grupi.

Kvota da će Srbija iz drugog šešira dobiti Hrvatsku je 15, a da će iz trećeg šešira dobiti Dansku, Irsku ili Švedsku je 40. S druge strane, bukmejkeri su matematičkom analizom došli do zaključka da je najrealnije da Srbija iz prvog šešira dobije Brazil ili Argentinu, pa je kvota pet i po, iz drugog šešira Meksiko s kvotom četiri, a iz trećeg Tunis, Egipat, Senegal ili Iran s kvotom pet.

Pročitajte još: Pročitajte još: "Orlovi" na novim krilima


Na Mundijalu u jednoj grupi ne mogu da se nađu dve reprezentacije sa istog kontinenta, izuzimajući Evropu, odakle mogu da se u istoj grupi nađu maksimalno dve reprezentacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

zaliv.net

16.11.2017. 21:27

Pa pazi 200din mi dodje jedan burek sa jogurtom ili tu negde a za 200din izlazim na 40000din :D