AKCIJA PARTIZANA I INSTITUTA: Daš krv i ideš na Jang Bojs

Tanjug

16. 11. 2017. u 10:28

Sportsko drugštvo Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije u ponedeljak organizaciju akciju dobrovoljnog davanja krvi na stadionu u Humskoj

АКЦИЈА ПАРТИЗАНА И ИНСТИТУТА: Даш крв и идеш на Јанг Бојс

Sportsko drugštvo Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije u ponedeljak organizaciju akciju dobrovoljnog davanja krvi na stadionu u Humskoj.

Akcija će biti održana u restoranu na severnoj tribini Partizanovog stadiona od 10 do 18 sati.

"Pozivamo sve sportiste, navijače, članove i prijatelje crno-bele porodice da nam se tog dana pridruže u ovoj humanoj misiji i ličnim činom dobrovoljnog davanja krvi daju šansu onima kojima je potrebna, da život pobedi. Zahvaljujući ovakvim akcijama obezbeđuje se dovoljna količina krvi za naše najugroženije sugrađane i priprema adekvatna rezerva za predstojeći zimski period, kada je odziv davalaca krvi smanjen", navodi se u saopštenju Instituta za transfuziju krvi.

Svako ko se odazove pozivu na poklon dobija kartu za fudbalsku utakmicu između Partizana i Jang Bojsa u Ligi Evrope koja se igra u četvrtak 23. novembra.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Nemanja

16.11.2017. 11:07

Bravo za akciju.Ali ovo samo pokazuje na sta je Partizan spao.Pa Zvezda ne bi mogla da organizuje protiv Kelna davanje bubrega za kartu,jer nece biti ni jedno jedino mesto viska.

Distrakšn

16.11.2017. 11:47

Koliko ste jadni i koliko nikoga ne zanimaju prevara od vaše igre.. Zvezda je za vas Real Madrid