Preminuo nekadašnji fudbaler Vojvodine

Novosti online

11. 08. 2017. u 18:35

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić preminuo je u Nemačkoj u 55. godini života, saopštio je klub iz Novog Sada

Преминуо некадашњи фудбалер Војводине

Foto; Sajt FK Vojvodina

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić preminuo je u Nemačkoj u 55. godini života, saopštio je klub iz Novog Sada.

Ćurčić je u dresu Vojvodine postigao 45 golova na 119 mečeva, a tokom karijere branio je i boje Novog Sada, Antverpena, Farensea, Belenenseša, Eštoril-Praje i Egelsbaha.

– Sa velikom tugom i žaljenjem, fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost da je juče u Nemačkoj, u 55. godini života, od posledica raka preminuo bivši fudbaler našeg kluba Miroslav Ćurčić.

Rođen 22. marta 1962. godine u Melencima, dres FK Vojvodina nosio je od 1984. do 1988. godine i za to vreme odigrao ukupno 119 utakmica i postigao 45 golova. Pre Vojvodine, nastupao je za RFK Novi Sad, a po odlasku iz Vojvodine je igrao za belgijski Antverpen, portugalske Farense, Belenenseš i Eštoril-Praja i nemački Egelsbah.

Sahrana Miroslava Ćurčića obaviće se u Nemačkoj, a komemoracija povodom njegove smrti održaće se u subotu u 12 časova u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku.

Porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće, stoji u saopštenju FK Vojvodina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Веселин Ц.

12.08.2017. 11:48

Најбољи центарфор Меленаца и још бољи човек.Брашо почивај у миру.