Mrkela: Jovičić ne ide na operaciju, Mijailović prva želja

Z. ĆOROVIĆ

08. 08. 2017. u 21:30

Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor, kaže Mrkela

Мркела: Јовичић не иде на операцију, Мијаиловић прва жеља

Mitar Mrkela

SVIMA je u Crvenoj zvezdi baš teško pala povreda fenomenalnog veziste Branka Jovičića, ali je njegova zamena morala ekspresno da se pronađe. Izbor je pao na Srđana Mijailovića, nekadašnjeg bisera sa "Marakane", koji je pre četiri godine otišao u beli svet, a sada bi trebalo da se vrati u matični klub kao pozajmljeni igrač iz ruske ekipe Krila Sovjetov.

- Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor. Mijailović je u punoj takmičarskoj formi i zato je za Zvezdu u ovom trenutku najbolje rešenje - rekao je juče po pode za "Novosti", Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

Mrkela je preneo i najnovije informacije oko Jovičićeve povrede stopala i te toliko spominjane metatarzalne kosti.

- Lekari su procenili, posle snimaka i pregleda, da Branko ne bi trebalo da ide na operaciju. Čeka ga pauza od šest nedelja. NJegova povreda je veliki hendikep, teško je i njemu i svima nama u klubu. Svi smo uz Jovičića, želimo mu da se brzo oporavi. Šta možemo, povrede se dešavaju...

Sportskom direktoru su prijale pohvale čelnika Zvezdana Terzića na njegov i račun trenera Milojevića da je prelazni rok urađen "nikad bolje".

- Ne bih ništa da dodajem, rezultati će biti najbolji pokazatelj kako se radilo u prelaznom roku koji još traje. U slučaju da bude još nekih odlazaka ili nepredviđenih problema kao što su povrede, sigurno ćemo reagovati.

Kada će strancima, Kangi, Donaldu i Le Taleku biti ponuđeni novi ugovori...

- O tom potom, već su neki stvari povodom toga urađene. S njima imamo dogovor da mogu da idu u slučaju baš dobre ponude koja bi zadovoljila obe strane. Naša želja je da ih zadržimo - istakao je Mrkela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)