Prvi golman reprezentacije Kanade Milan Borjan rekao je da mu se dolaskom u Crvenu zvezdu ispunila životna želja i da mu finansijski faktor nije bio važan.

- Drago mi je što sam postao golman Zvezde. Već 16 godina putujem po svetu, bio sam u Argentini, Bugarskoj, Rumuniji i drugim zemljama, svi znaju za Crvenu zvezdu. Nadam se da ću braniti već protiv Sparte, došao sam kao pojačanje i sve je na treneru - rekao je Borjan na promociji na stadionu Rajko Mitić, pre nego što je zadužio dres sa brojem 82.

Borjan, koji je ranije branio za Rad, Sivas, Vaslui, Ludogorec i niški Radnički, prošlu polusezonu proveo je u poljskoj Koroni.

- Nije sve u finansijama, svi znaju Zvezdin brend svi znaju Zvezdin brend. Rođen sam u Kninu, u Dalmaciji, gde 99 odsto ljudi navija za Zvezdu. Moj životni san je da branim za Zvezdu, za koju svi u mojoj porodici navijaju.

Borjan se osvrnuo i na činjenicu da mu je supruga Snežana Filipović radila u marketingu FK Partizan.

- Moja supruga je profesionalac, nije igrala u Partizanu, već radila. Nikad se ne zna, možda dođe u Zvezdu. To nema nikakve veze... Da li će dolaziti na stadion da me gleda? Naravno, daće mi maksimalnu podršku - rekao je Borjan, dodavši je dobio mnogo čestitki iz Kanade posle potpisa za crveno-bele.

Sportski direktor Mitar Mrkela poručio je da je uveren kako će Borjan opravdati poverenje.

- Posle odlaska Manojlovića brzo smo reagovali i pronašli najbolje rešenje. Imamo još Kahrimana i Stankovića, zadovoljni smo sa njima - zaključio je Mrkela.