I pored toga što je Crvena zvezda izgubila u Humskoj i ostala bez trofeja ove sezone strateg crveno-belih nije bio razočaran. Pohvalio je igrače na borbenosti, prikazanoj igri i istakao da je njegov tim bio bolji.

- Bili smo bolji tim tokom celog meča, oni su napadali iz kontri, onda smo primili gol iz prekida. Imali smo šanse i zaista sam ponosan kao trener na ove momke. Pokazali smo da smo tu. Nažalost nismo uzeli trofej, ali treba da budemo ponosni - poručio je Đurovski za “Arenu sport”.

Potom se Đurovski nije pojavio na konferenciji u Humskoj, već je govorio na hitnom obraćanju medijima na stadionu "Rajko Mitić".

- Čestitam igračima, ali ne može da se igra protiv 12 igrača. Igrali smo dobro, ali nije isto kada vam sudija uništi samopouzdanje, ne svira penal i neke faulove pre toga. Ne znam dokle ćemo ovako dogurati. Moje je da radim i ćutim, to je tačno, ali ima momenata kada treba reći sve - kaže Boško.

Nije siguran da li će ostati na klupi crveno-belih.

- Pokazali smo da smo najbolji tim u zemlji, ne možete protiv Partizana da igrate 90 minuta isto kao u prvih 20 ili 30 minuta. Oni su igrali svoju igru, mi smo svesno ulazili u rizik i pružili izvanrednu partiju koja je dobra za budućnost kluba, sa mnom ili bez mene. Najbitnije je da Zvezda bude ona prava - poručio je Đurovski.