NOVOSAĐANI OGORČENI: Faul video samo Piper

S.Bajić

14. 05. 2017. u 20:50

Nije bilo faula. Ma ni govora o faulu. O tome i snimak svedoči. Isključen sam a da ne znam zašto. Ni reč nisam rekao, već pitao zašto sam isključen, kaže Bogdan Planić

НОВОСАЂАНИ ОГОРЧЕНИ: Фаул видео само Пипер

Bogdan Planić plavi dres

GLASINE, pospešene kvotama, da će na "Karađorđu" u subotu uveče "pustiti" Radnički, fudbaleri Vojvodine demantovali su igrom, ali i izjavama posle remija. NJihov trener Radoslav Batak naglasio je da su igrači obeju ekipa pokazali poštenu borbu i poručio svom prijatelju Mirku Poledici da se ništa čudno ne dešava u Novom Sadu.

- Utakmicom Vojvodina - Radnički, Srbija bi trebalo da se podiči - rekao je Batak.

Ipak, centralna figura tog duela bio je sudija Petar Piper, koga je novosadska publika častila skandiranjem "Lopovi, lopovi...", s obzirom na to da je, pored nejednakog aršina, poništio gol Milana Sprema, napadača Vojvodine, i isključio njenog štopera Bogdana Planića, a usput pokazao domaćinima i šest žutih kartona.

- Sve se vidi na snimku i svima je jasno da nisam napravio faul nego dao čist gol - kaže Spremo, koji je posle centaršuta Nikole Antića u 42. minutu udarcem glavom loptu prosledio u mrežu.

Takođe, faul nije napravio ni Bogdan Planić, štoper Novosađana, koji je u 70. minutu izbio loptu ispred Nišlije Kojića i za to je kažnjen isključenjem.

- Nije bilo faula. Ma ni govora o faulu. O tome i snimak svedoči. Isključen sam a da ne znam zašto. Ni reč nisam rekao, već pitao zašto sam isključen. Mogu sve to na i poligrafu da kažem - kategoričan je Planić.

POLEDICA EKSPERT ZA MARKETING

NA optužbe Mirka Poledice, da ga je Dušan Mijić, predsednik Vojvodine, zvao u subotu uveče posle utakmice i pretio mu, prvi operativac Novosađana je odgovorio da mu je žao što je civilizovan razgovor predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera pretvorio u sopstveni marketing.

- On je vrhunski ekspert za marketing - kaže Mijić. - Svaka mu čast, zaslužuje priznanje pošto je od najobičnijeg razgovora napravio situaciju u kojoj Srbija priča o njemu, kao da nema prečih stvari. Mogao bi da se zaposli u nekoj pi-ar agenciji, daće ogroman doprinos.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Mrak(ić) srpskog fudbala

15.05.2017. 09:13

Nama sudije odredjuju raspored na taberli. Mrakić i njegovi izvršioci - marš iz fudbala. Doživotna zabrana..