SRBIJA još nema selektora Mlade fudbalske reprezentacije. A, kada će ga dobiti i kako se on zove, možda znaju samo dvojica ili trojica ljudi u FSS. Zasada se javnost "zabavlja" isključivo medijskim nagađanjima da su u najužem krugu: Nenad Lalatović, Simo Krunić, Gordan Petrić, Aleksandar Stanojević...

- Koliko mogu da vidim ovih nedelja, mediji u Srbiji već imaju svog selektora Mlade reprezentacije. I čitam uglavnom izmišljotine. A, cela istina je da niko u FSS, ni na Izvršnom odboru, niti na Odboru za hitna pitanja još nije pomenuo nijedno ime kandidata. Tražimo selektora koji će voditi mlade u Poljskoj, ali i kroz kvalifikacije za EP 2019. - kaže za "Novosti" Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Mladu reprezentaciju Srbije koja je sa bivšim selektorom Tomislavom Sivićem, kroz baraž, izborila učešće na EP u Poljskoj (17-30. jun) očekuju dueli u grupi protiv Španije, Portugalije i Makedonije. Jun samo što nije stigao, a selektora još nema. Ali, to ne brine Bunjevčevića.

- Imamo još dovoljno vremena da napravimo pravi izbor. Potreban nam je selektor koji će sa reprezentacijom opravdati ugled tog tima koji ima u svetu. Mislim da ne kasnimo sa izborom - zaključio je Bunjevčević.