Upravni odbor PAOK stao uz našeg trenera: Ivić ostaje, štoper izbačen

V. N.

29. 11. 2016. u 19:23

Mladi strateg je javno optužio Jorgosa Cavelasa za bojkot i režiju poraza solunskog kluba od Atromitosa 3:4 (PAOK vodio 3:1) i postavio ultimatum upravi: ili on ili ja

Управни одбор ПАОК стао уз нашег тренера: Ивић остаје, штопер избачен

Mladen Krstajić i Vladimir Ivić foto: Arhiva VN

VLADIMIR Ivić ostaje trener PAOK, dok je štoper ekipe Jorgos Cavelas (29) izbačen iz ekipe! To je epilog velike bure nastale posle poraza PAOK od Atromitosa 3:4, gde je srpski stručnjak javno optužio igrača za bojkot i režiju preokreta (PAOK vodio 3:1) i postavio ultimatum upravi: ili on ili ja!

Upravni odbor grčkog kluba je stao iza trenera dok je Cavelasa prebacio u juniorski tim uz nagoveštaj da bi već u januaru mogao da bude prodat iako je nedavno produžio ugovor sa klubom do 2020. godine.

- Ivić uživa maksimalno poverenje vlasnika kluba Ivana Savidisa, a Cavelas je prekršio odredbe Disciplinskog pravilinika, pa je zato kažnjen - stoji u kratkom saopštenju PAOK.

Štoper PAOK Cavelas je reprezentativac Grčke i zato su kardinalne greške koje je pravio u finišu utakmice, kad je Atromitos posle isključenja Kanjasa postigao tri gola za 19 minuta bile više nego čudne. Grčki mediji ističu da Cavelasu nije prvi put da je izbačen iz prvog tima. Zbog sukoba sa Anastasijadisom u januaru 2015. takođe je bio udaljen iz prvog tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)