Vučelić prijavio policiji da ga prate!

M. B.

09. 11. 2016. u 21:09

Вучелић пријавио полицији да га прате!

Milorad Vučelić foto: Arhiva VN

Predsednik Partizana pre nekoliko dana imao problema sa "nezvanim gostom" ispred stana, zasad nema nikakvih informacija o počiniocu: Ne želim ništa da komentarišem

PREDSEDNIK Partizana Milorad Vučelić nedavno imao problema sa "nezvanim gostom" ispred stana i zbog toga je podneo prijavu policiji. Kako saznajemo, prvi čovek kluba iz Humske je pre nekoliko dana primetio nepoznatu osobu kako ga prati i fotografiše ulaz u njegov stan.

Vučelić je već narednog dana obavestio policiju o neobičnoj pojavi, pa je cela priča ušla u redovnu proceduru, ali zasad nema nikakvih informacija o počiniocu, kao ni o tome da li cela ova situacija može da predstavlja direktnu pretnju za bezbednost predsednika Partizana.

- Ne želim ništa da komentarišem - kratko je odgovorio Vučelić na molbu da potvrdi prijavu policiji zbog prisustva sumnjivog lica ispred stana.

Inače, u sredu tokom dana se pronela informacija da je prva tužba crno-bele familije protiv aktuelne klupske vrhuške odbačena, ali potvrda sa zvaničnog nivoa nije stigla. Reč je o tužbi na osnovu nesuglasica dve struje u Partizanu oko regulisanja pravnih pitanja neophodnih za održavanje izborne Skupštine, na kojoj je 24. oktobra za predsednika Partizana izabran Milorad Vučelić.

Ta tužba nije jedina, pošto je već dan posle izbora u "Zemunelu" ponovo presavijen tabak, ovoga puta zbog osnovane sumnje da su učinjena brojna krivična dela protiv službene dužnosti i protiv izbornih prava. CRNO-BELI VAKCINISANI

KOMPLETAN igrački kadar kluba iz Humske vakcinisan je protiv gripa juče tokom prepodneva u prostorijama opšte bolnice "Bel medik".

- Nivo zdravstvene svesti vrlo je visok u Partizanu s obzirom na to da se igrači vakcinišu duže od 10 godina, a imunizacija se sprovodi kao u svim velikim klubovima u Evropi - rekao je klupski lekar Ilija Rosić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kvazimodo Sorabius

11.11.2016. 03:31

Sto se ne obrati Slobi, Miri, Marku.., s njima je bio vlast, miljenik?