Vučelić: Jovičićev potez govori o njemu, nas neće ugroziti

M. Bl.

27. 09. 2016. u 21:22

NJegova odluka je legalna i legitimna potpuno. Međutim, ne mogu a da se ne zapitam da li je mogao da sačeka još kada je toliko čekao, rekao je prvi čovek privremenih mera u Partizanu

Вучелић: Јовичићев потез говори о њему, нас неће угрозити

Milorad Vučelić i Mile Jovičić foto: Arhiva VN

NEMA mira u Partizanu ni kada se rezultati "crtaju" baš onako kako već duže vreme priželjkuju svi kojima je crno i belo na srcu. Ni serija od pet uzastopnih pobeda nije bila dovoljno da se "pod tepih" gurnu nagomilani problemi u upravljačkoj strukturi kluba. Odluka nekadašnjeg potpredsednika kluba Mileta Jovičića da aktivira menicu na 100.000 evra, shodno dugu koji datira iz 2013. nije nikoga iznenadila u Humskoj, jer se, kako kažu, radi o svesno izabranom trenutku.


- Ta Jovičićeva odluka je udar na našu situaciju i svakako je delovala neprijatno kada smo saznali da je pustio menicu. Ipak, to više govori o njemu samom, a Partizan svakako ne može da ugrozi - rekao je prvi čovek privremenih mera u klubu Milorad Vučelić na vest o dodatnom finansijskom opterećenju kluba.


Pozajmica koja nije vraćena Jovičiću datira iz vremena kada se na čelu kluba nalazio Dragan Đurić.


- NJegova odluka je legalna i legitimna potpuno. Međutim, ne mogu a da se ne zapitam da li je mogao da sačeka još kada je toliko čekao. To samo govori o njegovom odnosu prema Partizanu, ne o nama koji smo u klubu.


RAČUN NIJE U BLOKADI POTEZ Mileta Jovičića nije po rečima generalnog direktora Miloša Vazure izazvao blokadu klupskog računa.
- Nije blokiran račun, a njegovo je pravo da zatraži novac kada on to smatra. To je nešto što sigurno nije dobro za Partizan, ali nije ugrozilo funkcionisanje kluba - pojasnio je Vazura.

Od momenta kada su se uoči prethodne Skupštine razdvojili u stavovima i razmišljanjima Vučelić i Jovičić više nisu komunicirali.


- Bilo je sasvim dovoljno i ono što se dešavalo, nismo se čuli kasnije. Ne mogu a da ne primetim da je gospodin Jovičić izabrao baš trenutak kada su u žižu javnosti dospeli dobri rezultati Partizana, golovi Leonarda, odlične partije Evertona. Upitao bih ga zašto baš sada? Ne mogu da tvrdim, ali mogu osnovano da pretpostavim da je to još jedan pokušaj da se situacija u klubu predstavi kao haotična. Ako je tako kako misle otkud to da Partizan igra dobro, da su pojačanja počela da pružaju ono što se od njih očekuje.


Prema najavama odmah po otkazivanju prethodne sednice Skupštine zbog nedostatka kvoruma najavljeno je da bi naredna trebalo da se održi najkasnije do 26. novembra.


- Skupština će se održati onog trenutka kada se steknu svi neophodni uslovi - kratko je završio Vučelić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)