GDE ima - tu se i rasipa. Fudbalska reprezentacija Srbije prosipala je bodove gde je stigla na putu ka Francuskoj, ali je u noći velike bruke i poraza od rezervnog tima Češke u prijateljskom meču čak 15 igrača selo u privatne avione i otišlo - svako na svoju stranu.


Prema saznanjima "Novosti", četvorica su odmah otišla u svoje inostrane klubove (Dmitrović, Stefan Mitrović, Ljajić i Kostić), šestorica su se domogla beogradskog aerodroma, ali su se odmah uputili svojim porodicama, dok je grupa koju su predvodili Vladimir Stojković, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojević i Petar Škuletić iznajmila privatni avion kako bi pre svih ostalih bila u Beogradu. Nepotvrđene informacije kažu da je samo jedan od pomenute četvorice bio u jednoj beogradskoj kafani u blizini Beogradskog sajma. Ova vest je brzo došla do selektora Radovana Ćurčića i potpredsednika Sava Miloševića i njih dvojica ovih dana pokušavaju od pojedinih igrača koji su se oglušili o stroge norme ponašanja, da saznaju pravu istinu.

- Proveravamo šta se dogodilo - kaže Milošević.

A u stvari, pominje se da je golman Vladimir Stojković platio 6.000 evra i sa Aleksandrom Mitrovićem, Lukom Milivojevićem i Petrom Škuletićem požurio privatnim avionom iz Ostrave za Beograd. Niko od pomenutog kvarteta nije odgovarao na poziv "Novosti" kako bi demantovao ili potvrdio informacije koje su prilično ukaljale ugled ionako poljuljane selekcije koja se obrukala u Češkoj.

Nema sumnje da će, posle interne istrage koju sprovodi FSS, neko od onih koji su na prizeman način iskoristili lični izbor i mogućnost da plate privatni avion i odu u kafanu, u noći kada je bilo bolje da se "pokrije ušima", na kraju platiti brisanjem sa spiska reprezentacije. Jer, nije zabranjeno platiti iz svog džepa luksuz zvani "privatni avion". Ali, zabranjeno je i bezobrazno slaviti poraz od 4:1 po beogradskim kafanama.

SKRIVANjE

NIKO od fudbalera koji su "hrabro" iznajmili privatne avione u petak uveče sada nije dostupan za komentar, makar i za priliku da se brani. Svi ćute i skrivaju se od javnosti. Čak ni u kafanama u kojima su "proslavljali" poraz od Češke ne žele da ustupe fotografije iz separea, kojima se inače razmeću kada u njima sede slavni, ili manje slavni gosti.


PROČITAJTE JOŠ:
* Veto na odlaske iz Crvene zvezde do 31. avgusta
* Nikolić: Srbija me nije zvala
* VIDEO: Luis Garido slomio nogu
* Handanović se povukao iz reprezentacije Slovenije
* Ibrahimović: Poslao sam celu Dansku u penziju
* Lazić trenirao i putuje u Strazbur
* Simonović ostaje u Zvezdi