VELIKI skandal desio se ovog vikenda na fudbalskoj utakmici Srpske lige Istok u Trsteniku između domaće ekipe Prve petoletke i Temnića. Snimak na "Jutjubu", koji se pojavio, prikazao je nezapamćeni incident posle koga je, igrač gostiju Andrija Radovanović pao u komu.

U finišu ove utakmice posle kornera i vazdušnog duela, Andrija Radovanović ostao je da leži, a onda ga je, iz ko zna kojih razloga, domaći fudbaler šutnuo u glavu.

- Andrija je tom prilikom teže povređen. Ostao je bez svesti, a njegova reanimacija trajala je desetak minuta - rekao je za "Novosti" Slavoljub Blagojević, novinar i portparol Temnića iz Varvarina. - Posle toga zbrinut je u lokalnoj bolnici i pušten je na kućno lečenje.

Međutim, dok se nesrećnom fudbaleru ukazivala pomoć, incident se rasplamsao.

Iznerviran i besan, na teren je uleteo Andrijin brat Nikola. Želeo je da se obračuna sa siledžijom koji mu je šutnuo i povredio brata.

Ali, napadač je ubrzo postao "plen", pošto su fudbaleri Trstenika zajedno počeli da ga jure i tuku po terenu. Nikola je pokušao da se spase bekstvom, ali su domaći fudbaleri uspeli da ga obore.

Umešali su se i igrači gostujuće ekipe iz Varvarina, koji su mu pomogli da pobegne. Ni to nije bio kraj. Dok je bežao ka ogradi sa druge strane terena, besni domaći navijači su počeli da ga jure. Na kraju je spas našao kod policije.

* Situaciju pogledajte od 9.25 na snimku


PROČITAJTE JOŠ:
*Kolarov: Nemam profil na Fejsbuku
* Džajić: Stambolić insistirao da Ćiro preuzme Zvezdu, Prosinečki stigao kao avans na kome smo zaradili 15 miliona evra
* Dug KK Partizan iznosi 6.504.530 evra
* Sofo na izlaznim vratima zvezde
* Peković: Želimo još jednog stranca, ali ne smemo da se rasipamo
* Novak započeo 170. nedelju na vrhu ATP liste i izjednačio se sa Mekinroom