Beljić blizu Voždovca, OFK Beograd doveo tandem iz Partizana

V. N.

subota, 30. 08. 2014. u 19:56

Бељић близу Вождовца, ОФК Београд довео тандем из Партизана
Nekadašnji igrač "romantičara", a zatim Panseraikosa, Atromitosa, Pantrakikosa i Platanijasa, verovatno će u nedelju pojačati "zmajeve"

U nedelju se završava prelazni rok u Srbiji, a klubovi koriste poslednje sate kako bi se pojačali za nastavak jesenje sezone.

Nikola Beljić je trenirao sa OFK Beogradom ali će u narednih godinu dana igrati najverovatnije za Voždovac. Nekadašnji igrač "romantičara", a zatim Panseraikosa, Atromitosa, Pantrakikosa i Platanijasa, verovatno će u nedelju pojačati "zmajeve".

OFK Beograd će po svemu sudeći u nedelju registrovati Ivana Vukovića, 27-godišnjeg crnogorskog napadača koji stiže iz korejskog Seongnama. U subotu su profesionalne ugovore sa OFK Beogradom potpisala dvojica igrača Partizana iz generacije 1997: vezista Aleksa Denković i Nemanja Belaković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

XXL

31.08.2014. 11:49

Odličan potez dovođenje Ivana Vukovića kojeg sam imao prilike gledati u CG i kad je igrao za splitski Hajduk. Konačno da OFK ima čestitog špica još od povrede Bogavca, a Čavrić da se vrati na krilo gde i pruža najviše.