Zenga tražio još para Fudbalskom savezu Srbije...

S. I.

15. 07. 2014. u 06:11

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora FSS neće biti imenovan selektor. Ukoliko Karadžić ne izvuče nekog stranog "keca iz rukava", Ljubinko Drulović je sve izvesnije rešenje da ostane sa "orlovima"

NI posle današnje 10. sednice Izvršnog odbora FS Srbije, "orlovi" neće dobiti novog selektora. Doduše, predsednik Tomislav Karadžić najavio je da će novog selektora imenovati najkasnije do kraja meseca, ali se i on sam nadao da će imati jasniju sliku do današnje sednice.

Italijan Valter Zenga je sve dalje od klupe jer je tražio više novca za svoje usluge, a očigledno da je dvojno oporezivanje kamen spoticanja kad su u pitanju Dik Advokat i ostali kandidati iz EU.

Ukoliko Karadžić ne izvuče nekog stranog "keca iz rukava", Ljubinko Drulović je sve izvesnije rešenje da ostane sa "orlovima".

Na samoj sednici IO, posle usvajanja zapisnika sa prethodne sednice, uslediće razmatranje inicijative za promenu sistema takmičenja pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije za sezonu 2015/16. Na dnevnom redu će se naći sva pitanja u vezi sa odlukama o sistemu stalnih takmičenja za prvenstva fudbalskih liga i nadležnim organima za sprovođenje takmičenja na nivou FSS.

Potom će biti usvojene propozicije za prvenstvena i kupa takmičenja i kalendar za sezonu 2014/15. Biće razmotrena i pitanja u vezi sa suđenjem, akta u vezi službenih lica, pitanja vezana za ženski fudbal, liga mlađih kategorija i futsal, Arbitražnog suda FSS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

zoran

15.07.2014. 06:37

Prvo treba smeniti Karadžića i ceo vrh FSS , pa onda tražiti selektora. Obzirom da se vrhuška FSS neće sama smeniti , u tu akciju trebaju se uključiti ''nadležne institucije''.

emirati

15.07.2014. 06:48

@ - Drulovic ce biti lud ako posle svih ovih dovodjenja selektora pristane da vodi selekciju Srbije.

teoretičar

15.07.2014. 06:54

Ovi će postaviti Zengu,ako imaju para da ga plate i ako u tom arnžmanu mogu da se ugrade.Drulović je za mene bolji stručnjak od Zenge.Ovaj se ni Zvezdi nije nešto pokazao.

Branislav

15.07.2014. 10:45

A, sada bi trebalo da Drulovic bude gospodin ,saceka da ga imenuju ,pa da im se lepo zahvali i odbije mesto selektora

Kole

15.07.2014. 11:29

Treba mu dati par miliona vise. Pa mi bar imamo para! Drulovica poniziti i najuriti onako kako samo FSS ume. U dobroj tradiciji Toleta i ekipe.

ercov

15.07.2014. 14:08

Dik Advokat je slobodan trener a njegov trenerski kvalitet ima svoju cenu i nije nesto puno veca od potrazivanja namazanog italijana ali zato je razlika kvaliteta ogromna. Odresite vise tu kesu i dovedite Dika Advokata ako zelite rezultate sa ovom veoma perspektivnom reprezentacijom jer ce vam se ulozene pare vratiti duplo.

mića

15.07.2014. 14:47

Da li su prvo Karadzic pa zatim i ostali clanovi Izvrsnog odbora prosli lekarske preglede ? Ovde se ocigledno radi o bolesnim ljudima: