Drulović: Teška grupa!

Novosti online

23. 02. 2014. u 14:11

Proveo sam skoro deceniju u Portugaliji, a sada smo sa njima u grupi - rekao je Drulović za sajt UEFA. Srbija je dobila vrlo tešku grupu

Vršilac dužnosti selektora Srbije LJubinko Drulović je najbolje godine svoje karijere proveo u Portugaliji, a sada će možda imati priliku da "orlove" predvovi protiv ove zemlje.

Srbija je u istoj grupi u kvalifikacijama za EP 2016. protiv Ronalda i društva.

- Proveo sam skoro deceniju u Portugaliji, a sada smo sa njima u grupi - rekao je Drulović za sajt UEFA. Srbija je dobila vrlo tešku grupu.

Pored Portugalije naš tim će se u grupi I I sastati još sa Albanijom, Danskom i Jermenijom.

Kvalifiakcije počinju 7. septembra ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mister Berns

23.02.2014. 14:26

Čuo sam da će FIFA I UEFA, počev od kvalifikacija za SP u Rusiji 2018., selekciji Srbije omogućiti da sama bira grupu u kojoj želi da se takmiči, pošto je sada evidentno, da koju god nam grupu uvale, nama je "teška". Evo kako će to izgleda. Krene žDreb. Završi se žDrebanje grupa. Onda čelnici našeg saveza sednu za astal i nakon par minuta (bez požurivanja) odaberu grupu. Ukoliko nam i tada grupa bude "teška", FIFA i UEFA će razmotriti opciju da naš savez sam izabere sve protivnike.

Smaranje

23.02.2014. 15:46

Ma najteža moguća.... posebno kada 11 igrača treba da trči po terenu... Da mogu da sednu ispred svog gola pa to bi bilo savršeno...