Tanjga veruje u mladost „lala“: Vojvodini želim željeni trofej od sveg srca

V. N.

nedelja, 05. 01. 2014. u 20:49

Тањга верује у младост „лала“: Војводини желим жељени трофеј од свег срца
Igrač iz šampionske generacije novosadskog superlifaša priželjkuje prvi trofej u Kupu Srbije: Klub kao što je Vojvodina, uvek ima kvalitetan sastav i prave igrače
JEDNU od najsvetlijih stranica klupske istorije je ispisao u generaciji koja je 1989. godine osvojila drugu šampionsku titulu, a sada bi da se kao veteran raduje na tribinama.

Miroslav Tanjga, sjajni štoper Vojvodine, dojučerašnji prvi saradnik Siniše Mihajlovića, veruje da će "lale" bez obzira na zbivanja u prelaznom roku uspeti na proleće da daruju navijače trofejom u najmasovnijem takmičenju.

- Nema tu dileme. Naravno da navijam za Vojvodinu i od sveg srca želim da osvoji željeni trofej. Videćemo posle prelaznog roka kako stoje stvari. Takođe bitno je i stanje u klubu, koje je sada redovno. Ipak, nadam se da će sve to da se nadomesti na najbolji mogući način jer klub kao što je Vojvodina, uvek ima kvalitetan sastav i prave igrače - kaže Tanjga.

Tanjga je posebno pohvalio opredeljenje kluba da se prilika ukazuje momcima iz sopstvenog pogona.

- Vidim da se šansa ukazuje mladima, što je za njih prilika za dokazivanje i očekujem da će je iskoristiti na najbolji način. Ekipa može da dobije dodatni kvalitet, na svežini i borbenosti i da sa pređašnjim iskustvom stigne do željenog cilja.