Štimčeva molitva: Oče moj, sačuvaj me ovog dana od svih mračnih sila

Novosti online

22. 03. 2013. u 12:41

Igor: Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete. Dolazim naći hrabrost da budem strpljiv , da ne izgubim nadu, da prihvatim razočarenje...

Selektor Htvatske reprezentacije Igor Štimac preko društvenih mreža podelio je sa fanovima molitvu pred večerašnji meč sa Srbijom.

Molitvu selektora “vatrenih” prenosimo vam u originalu.

"Oče moj, dolazim u tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći mudrost da nepravim nerazborite greške,tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji,kada djelovati, a kada ne.

Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete. Dolazim naći hrabrost da budem strpljiv , da ne izgubim nadu,da prihvatim razočarenje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro.

Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenim, tvrdim i neljubaznim.

Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom,tako da to bude dan bez ikakve žalosti.

Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe.

Oče Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima. Ovo Te molim u Isusovo Ime. Amen!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

jovandeka

22.03.2013. 13:34

Nemogu ove komšije bez obasipanja krvlju,pa makar i u molitvi.Svašta pod ovom kapom nebeskom.Pretpostavljam da će im ovo postati molitva,koju će kardinal uvesti u redovnu službu.Bolesni fanatizam.Nije još napomenuo da li će mu i Mamić prisustvovati dok se bude molio.

Radovan

22.03.2013. 13:39

Ovaj kao da zivi u srednjem veku. Ovako se nije molilo ni pred odlazak u boj na Kosovu.

u boj

22.03.2013. 13:41

u boj junaci vaša imena su već upisana u istoriju srpskog naroda kao i imena igrača koji su igralionu nadaleko čuvenu utakmicu 1999v godine vi ste junaci pa makar doživeli debakl

Vucic

22.03.2013. 13:45

eto sta ih je njihov papa naucio, nemoli se da odradi najbolje sto moze vec za pobedu, za pare, protiv koga, protiv svoje vlatsite krvi (papanska i nacisticka dojce vele, politika ne vazi pred bogom, posto Bog zna ko je koje krvi). a sto je najzalosnije , ovu tamo njihovu molitvu je smislio neki fratar. zalosno je kako se danas ljudi nisko spustaju.

Molitva

22.03.2013. 14:10

Svaki djavo bi se molio isto tako kao ovaj: prekrij me predragocenom krvlju tvoga sina isusa. Covek bi se kupao u krvi isusovoj, to ne moze svako. Da se kupas u krvi, moras je proliti prvo, to je poruka njegove molitve. Kome se to on moli? Pa ocu, ocu lazi. Ko je otac lazi? Satana. Prolivanje isusove krvi se moze objasniti Hristovim recima "kad uciniste jednom od ove moje male brace, meni uciniste", to jest, kad proliste krv jednom od Srba, proliste krv samom Hristu. To bi bilo tumacenje molitve

Kiki

22.03.2013. 15:37

Bravo, prave reci za ovo nase podneblje.Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenim, tvrdim i neljubaznim.

Bret

22.03.2013. 16:45

Ovo je pravoslavnoj veri greh, za katolicku ne znam. Bogu se moli u miru, a ne objavljujuci molitve na fejsu, da bi svi videli kako ste veliki vernik.

Професор 0.6

22.03.2013. 17:48

Штимче,молимо се у себи,а не преко фејс-бука.Лош си ми ти верник бре!