Razočaran, ljut, nervozan... Savo Milošević, bivši as Partizana, sada direktor reprezentativnih selekcija FS Srbije, smogao je snage posle utakmice sa AEL da prozbori samo sledeće:


- Za ovo nema reči!

Član Upravnog odbora crno-belih Dragoljub Vukadinović je naveo da je ekipa iz Humske igrala bez bkoncepcije...

- Pogrešna selekcija tima. Trebalo je nešto promeniti tokom leta, jer, ovo smo videli i prošle godine - smatra Dragoljub Vukadinović.

Potpredsednik Partizana Branko Ružić kaže da bolji tim ide dalje.

- Bolji tim ide dalje. Naša koncepcija je na mladom timu i zbog toga smo, očigledno, platili ceh neiskustvu za ovakve utakmice. Istrajaćemo na takvoj koncepciji, a dokle će nas to odvesti, videćemo...

JOVIČIĆ: NOBJAŠNJIVO LOŠE
- Loše, neobjašnjivo loše. Kiprani idu dalje zasluženo - komentar je Mileta Jovičića, potpredsednika Partizana.

STOJIĆ: NEMA KVALITETA
- AEL je osrednji tim na Starom kontinentu, ali je i takav bio mnogo brži, eksplozivniji od Partizana, koji je delovao kao mladi tim nekog evropskog kluba - istakao je Ranko Stojić, prvi čovek Rada. - U Humskoj je, videlo smo to, urađena loša selekcija. To nije kvalitet za Evropu.

PETKOVIĆ: SAMO LAŽNA NADA
- Verovatno su mnogi u poslednjih sedam dana mislili da ovo ne može da se desi, ali, desilo se i to je, nažalost, bila realnost Partizana u 180 minuta nadmetanja sa Kipranima - ističe Ilija Petković, bivši vođa nacionalnog tima. - Naš prvak je čitav sat u revanšu igrao sa igračem više, možda bi bilo bolje da je ostalo 11 na 11, domaćin je dobio lažnu nadu da može da uradi nešto. Ne može! A, zašto? Zato što je igrao protiv znatno boljeg, organizovanijeg, eksplozivnijeg rivala, zato što nijedanput nije zapretio, zato...