Nova 22 kandidata za profi licencu

V. T.

subota, 03. 03. 2012. u 11:21

Нова 22 кандидата за профи лиценцу
Polaznici koji se nalaze na konačnoj listi su dužni da do 30. aprila uplate 250.000 dinara, a ukoliko neko od njih odustane od školovanja, njega će zameniti kandidat sa rezervne liste
KREĆE nova školska godina za kandidate koji žele da dobiju trenersku Profi licencu. Upravni odbor škole za trenere FSS usvojio je konačnu listu na kojoj se nalaze 22 imena, od 100 prijavljenih.

Konkurs je vodila komisija, koja je obavila bodovanje po četiri osnova i na kraju se došlo do konačnog spiska, na kojem je i nekoliko poznatih fudbalskih imena, bivših igrača, pa i reprezentativaca.

Polaznici Škole za trenere će biti: Dejan Govedarica, Milan Stojanoski, Goran Tufegdžić, Dragan Antić, Zoran Govedarica, Miloš Joksić, Zoltan Sabo, Miloš Miljanić, Spasoje Jelačić, Vanja Radinović, Predrag Erak, Vojo Ćalov, Nenad Vanić, Saša Štrbac, Dušan Kljajić, Nenad Lalatović, Zoran Popović, Radovan Radaković, Miloš Veselinović, Aleksandar Veselinović, Dragan Grčić, Nebojša Milošević.

Na spisku rezervi su Čeda Matić i Branko Vojinović.

Polaznici koji se nalaze na konačnoj listi su dužni da do 30. aprila uplate 250.000 dinara, a ukoliko neko od njih odustane od školovanja, njega će zameniti kandidat sa rezervne liste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mjau-rinjo

03.03.2012. 23:49

@MAre - Hahahahahahaa aaaa..... Bravo!!! Ko ne položi, zna se kako se polaže. Tako što se polOži ruku u džep i izvuče evriće... xexexee....