Mudrinski: U Vojvodini su me precrtali

S. B.

05. 10. 2011. u 20:46

Mladi golgeter Jagodine o letošnjem neočekivanom rastanku sa Novosađanima. Rekli su mi da nisam igrač za njihov klub i da je to ocena cele struke – kaže Ognjen

GOLGETER u modi. Ognjen Mudrinski (19), centarfor Jagodine, za dve nedelje je postao hit-igrač sa prosekom od dva gola po utakmici. Bez obzira da li je bio starter ili je na teren ulazio sa klupe.

Talentovani fudbaler je prošao kompletnu omladinsku školu Vojvodine, ali su letos u redovima Novosađana procenili da im „trenutno nije potreban“, pa su mu predložili odlazak na pozajmicu. Kako Mudrinski nije prihvatio ovakvu opciju, došlo je do sporazumnog raskida saradnje.

- Jednostavno mi je saopšteno da nisam igrač za Vojvodinu i da je to ocena struke - kaže Mudrinski.- Predlog je bio da ponovo idem na pozajmicu, što nisam želeo pošto imam loša iskustva po tom pitanju. Veoma lako smo se dogovorili da sam slobodan igrač, Vojvodina me je pustila bez obeštećenja sa „čistim papirima“ i na tome sam joj doživotno zahvalan. Moja želja je bila da ostanem u prvom pogonu, da se borim za mesto u timu u kojem sam ponikao - zaključio je Mudrinski.

PANTELIĆ: IMAMO VAŽNIJE STVARIO „slučaju Mudrinski“ nadležni u Vojvodini ne žele da razgovaraju. Sportski direktor Miodrag Pantelić je izjavio „da ne želi da se vraća unazad, već da ga interesuje budućnost i da ima mnogo značajnijih stvari kojima mora da posveti pažnju“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

pedja

06.10.2011. 15:25

koliko platis voso da ti jagodina vrati igraca...hehehehhe....luzeri!!!!!!