Vilotić u Beogradu

Beta

10. 09. 2010. u 13:36

Fudbaler se uspešno oporavlja od prošlonedeljne operacije u Bolonji gde mu je odstranjeno tumoroidno tkivo sa desne lopatice. Sinoć doputovao u glavni grad

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić izjavio je danas da se dobro oseća posle prošlonedeljne operacije u Bolonji gde mu je odstranjeno tumoroidno tkivo sa desne lopatice.
"Osećam se dobro. Doktori kažu da je operacija uspela i da više ne treba da imamo brige kakve smo imali pre nje. Želim da zahvalim svim lekarima koji su učestvovali u dijagnostikovanju i lečenju. Zaista su učinili veliki napor i hvala im na tome", rekao je danas Vilotić za sajt Zvezde.

Portparol Zvezde Marko Nikolovski novinarima je kazao da je 24-godišnji Vilotić sinoć doputovao u Beograd, da će mu za oko 20 dana u Beogradu biti skinuti konci, a da će za 45 dana imati kontrolu u Bolonji.
"Veliku zahvalnost upućujem mojoj Zvezdi, navijačima najvećeg kluba u Srbiji, ali i navijačima svih ostalih klubova, kao i mojim saigračima i protivnicima na terenu, reprezentativcima Srbije. Hvala vam svima na brizi i ljudskom odnosu. Predstoji mi oporavak pod nadzorom doktora u kojem ću biti disciplinovan i strpljiv, a onda se vidimo i na terenu", naveo je Vilotić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

DEX-66

10.09.2010. 14:19

HVALA BOGU.hvala svima koji su bili uz mladog sportistu.odmori se VILOTA i na teren ti si to zasluzio