TADIĆ OTPAO I ZA LITVANIJU: Srbija u Kruševcu igra sa Paragvajem

V.N.

10. 10. 2019. u 08:40

ТАДИЋ ОТПАО И ЗА ЛИТВАНИЈУ: Србија у Крушевцу игра са Парагвајем

Dušan Tadić Foto: N. Paraušić

Ne deluje mi baš pravi termin "kombinovani sastav" za ovaj koji ću izvesti, pre bih rekao da igramo sa onima koji su zdravi - rekao je Tumbaković

BEZ Sergeja Milinkovića-Savića, Nikole Maksimovića i Borisa Radunovića (naknadno pozvan Emil Rockov), a sada i bez Dušana Tadića. Povreda leđa je bila jača od želje, pa se fudbaler Ajaksa vratio u Amsterdam i propustiće kako večerašnji prijateljski meč sa Paragvajem u Kruševcu (20.45), tako i kvalifikacioni meč sa Litvanijom u ponedeljak u Vilnjusu.


- Ne deluje mi baš pravi termin "kombinovani sastav" za ovaj koji ću izvesti, pre bih rekao da igramo sa onima koji su zdravi. Kad je reprezentacija u pitanju nema kombinovanog sastava. Uvek igraju najbolji, a to su u ovom momentu zdravi i spremni da odgovore zahtevima. Imamo jednu lepu priliku da vidimo grupu igrača koja nije bila u nekom drugom sazivu, a da li ćemo da pobedimo nezahvalno je prognozirati - podvukao je Tumbaković.


PROČITAJTE JOŠ: Tumbaković naknadno pozvao Rockova


Vezista "orlova" Luka Milivojević tvrdi da nema problem u pripremi ovakvih utakmica.


- Što se motiva tiče, to je od čoveka do čoveka. Uvek imam motiva za reprezentaciju, bez obzira da li je prijateljska ili kvalifikaciona utakmica. Pretpostavljam i nadam se da će stadion biti dobro popunjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije