Ožegović napustio “Marakanu”

B.Cvetojević

14. 02. 2014. u 20:54

Ожеговић напустио “Маракану”
Mladi napadač Ognjen Ožegović više nije član Crvene zvezde, kao i desni bek Stevan Luković, koji se već priključio pripremama Napretka

NIJE Omega Roberts jedini koji je napustio „Marakanu“. Dogovor o sporazumnom raskidu ugovora postignut je i sa mladim napadačem Ognjenom Ožegovićem, kao i sa desnim bekom Stevanom Lukovićem, koji se već priključio pripremama Napretka.

Blizu rešenja su i pozajmice trojice igrača: Migel Arauho i Miloš Vesić bi trebalo da proleće provedu u Spartaku iz Subotice, dok je mladi Nemanja Ahčin blizu crnogorskog prvoligaša Grblja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

pera

14.02.2014. 20:59

Žao mi Ožegovića koji je morao da sačeka do leta i ode negde na pozajmicu a ostali su otišli na pozajmice da bi na leto igrali u Zvezdi. Šteta mogao je da bude centarfor u paru sa Mihajlovićem ili desni spoljni. Strpljenje stvara igrača bitno je da mlad igrač samo non stop igra i razvija se.

lopovi

15.02.2014. 08:03

@pera - u zvezdi će igrati mladi igrači kao što je mlađani saša cilinšek a Ožegović se ne uklapa u koncepciju

mile

15.02.2014. 11:50

Olako se Zvezda odrekla Ožegovića. Neće proći mnogo vremena a ta ista, naša Zvezda, nudiće nekoliko stotina hiljada eura da se taj isti Ožegović vrati nazad u klub. Nije joj prvi put da se prevari u proceni i olako se odrekne kvalitetnog, perspektivnog igrača.