Ima li Partizan trenera?

M. BLAŽIĆ

sreda, 04. 01. 2012. u 20:50

Има ли Партизан тренера?
Crno-beli najavljuju da će u četvrtak da stave tačku na priču o statusu Stanojevića. Vukadinović: Ne bih imao ništa protiv da ostane, ali neće biti novih finansijskih uslova
SAGA o odlasku Aleksandra Stanojevića sa klupe četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije završava se u četvrtak, barem što se tiče čelnika Partizana. Posle nekoliko dana igre “gluvih telefona”, čvor bi trebalo da se preseče tako što će se mladi stručnjak pojaviti u Humskoj, ili preko koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa saopštiti čelnicima Partizana da li je podneo ostavku.

- Verujem da će u četvrtak definitivno da bude poznato da li Stanojević ostaje trener Partizana ili ne. Ne znam da li je doputovao u Beograd ili će to učiniti narednih dana, ali znam da je Albert Nađ sa njim u kontaktu - rekao je član Upravnog odbora kluba iz Humske Dragoljub Vukadinović.

Posle svega što je Stanojević izjavljivao po završetku sednice Upravnog odbora, kada je dužnosti razrešen Mladen Krstajić, opcija sa njegovim ostankom na klupi zvuči, najblaže rečeno – nestvarno.

Da li verujete u mogućnost da Stanojević pogazi ono što je rekao i pristane na kompromis sa klubom?

- Kad dođe u četvrtak, ukoliko dođe, saznaćemo šta je rekao, odnosno šta je tačno mislio. Ne bih o tome da li očekujem da Stanojević ostane na klupi Partizana. Ono što je zasada sigurno jeste da je on naš trener i da klub ne ulazi u priče sa drugim stručnjacima dok se to pitanje ne reši. Što se mene lično tiče, ne bih imao ništa protiv da on ostane šef struke.

Odmah po saznanju da je Stanojević najavio solidarisanje sa Mladenom Krstajićem počeli su pritisci da se mladi stručnjak “odrekne” sportskog direktora za određenu povišicu. Otud i logično pitanje da li Partizan planira da privoli Stanojevića na promenu odluke bogatom finansijskom ponudom.

- Ne. Sigurno je da Stanojeviću neće biti nuđeni novi, bolji finansijski uslovi - kategoričan je Vukadinović.

Ukoliko dođe do varijante koja je, bez obzira na želje i planove klupskog rukovodstva, najrealnija, a to je da Stanojević podnese ostavku, potraga za trenerom počeće istog časa.

- Ne mislim da ćemo da budemo u cajtnotu s vremenom ukoliko Stanojević odluči da ode, jer do početka priprema ima još 10 dana. Ne bih da ulazim u priče oko toga da li bismo tražili domaćeg ili inostranog trenera. Važno je da bude dobro rešenje - završio je razgovor jedan od članova fudbalske vlade crno-belih koji je zadužen za rešavanje gorućeg problema srpskog šampiona.

I pored najava o stavljanju tačke na celu priču postoji mogućnost da se sve protegne na narednu nedelju. Naravno, u slučaju da Stanojević ne podnese ostavku, a ostane nedostupan za klupske čelnike. U tom slučaju Partizan bi morao da mu uruči otkaz, što značajno menja finansijski aspekt ove “sapunice”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Vožd

04.01.2012. 21:06

Stanoje ostaje zbog navijača a ne zbog Djure i njemu sličnih.Interesi Partizana su ispred svih! Bar je tako pričao.A sad je na njemu.......Vide će se.

Vožd

04.01.2012. 21:47

@Vožd - Ne predstavljaj se mojim imenom nego budi čovek pa priznaj da si zvezdaš.:-)

Vožd

04.01.2012. 21:48

@komedija - A u vašem gradu neće prestati bar još par decenija koliko vidim.:-)

MOLBA Ser Alexu Stanojeviću

04.01.2012. 21:27

Stanoje ako čitaš ovo, a znam da čitaš, ja te molim ispred svih iskrenih Grobara ostani samo do skupštine. Ako ne isteramo onu bagru onda slobodno idi pošto da sa njima nema saradnje. Nemoj da dovedu nekog majmuna za trenera i vežu ga ugovorom i posle ne možemo ni motkama da ga isteramo. Izdrži još malo zbog Grobara. Ne dozvoli da neki laik slavi u maju TVOJU titulu! Jesam li u pravu braćo Grobari?

kondor

04.01.2012. 21:42

Alo bre penzioner , vodi racuna da na tvoju penziju ne stave katanac , lako je moguce. JSD Partizan ostavi na miru , jedes svoj komad hleba i o sebi vodi racuna . O Partizanu ima ko da vodi brigu , Partizan je institucija , a sto si ti verovatno neki siromasnih penzionera , kojih u Srbiji ima preko 1,5 milion sa bednim penzijama, koji nemaju dovoljno hleba .

MrsNo

04.01.2012. 21:46

Aleksandre Stanojeviću, jel' ti hoćeš da nam ovaj dovede onog milka i da nas načisto upropasti. Da, znam, dao si reč, i poštujem. ALi i sam si rekao da niko i ništa nije iznad interesa PArtizana. Znači, nisi ni ti, ni tvoja reč.Zarad Partizana, pogazi reč i ostani!

G/7

04.01.2012. 22:40

Al' što javnost namiče ''moralnu obavezu'' date reči, pfff. Stvarno Sale, održi reč u korist mnogih, ovo sto si do sad radio pojedinima u JSL, bio je krajnji nemoral. Ko o čemu, Srbi o poštenju. Nego, ironiju na stranu, lepo pokupi tim pa u Dubai na pripreme,da se časno pripremimo za nastavak dominacije. A ovi dušebrižnici nek morališu, pozivaju na kodekse ponašanja i sisteme vrednosti, dok ne osvojimo titulu. Nakon toga,- muk, tišina, ćutanje.

ee

04.01.2012. 23:57

nece ovaj da ode ne brinite se, samo glumio ludilo kako podrzava krstajica a ne sme da pisne pred ovim. smeh i tuga

božo

05.01.2012. 00:15

Partizan je iznad pusti Krstajića i DJurića neka rade svoj posao a ti radi svoj za koi si bogato plaćen , normalan čovek se nebi sada povukao, ubedjen sam da je to ubedljivo većinsko mišljenje naroda.....

samo prkosis

05.01.2012. 10:36

@Vožd - Vozd koliko ja vidim ti nisi grobar tisi iz ciganskog tabora,idi tamo pa predaj tvoju filozofiju ..

Lars

05.01.2012. 02:39

Stanojevic ima ugovor sa Partizanom.Odlican ugovor.U slucaju da podnese ostavku nece primiti ni dinar obestecenja.To je vazna stvar koja se ne sme zanemariti.Krle je isprovocirao otkaz ali za razliku od Stanojevica nece otici praznih dzepova.Glupan u svakom slucaju nije bio.Stanojevic je dao dosta Partizanu i zasluzio je bar solidnu otpremninu.Nece je dobiti u slucaju ostavke.

MMM

05.01.2012. 08:44

Sale, moje skromno misljenje je da trebas ostati. Ako sada i ti odes to je definitivni poraz struke. Ostani, ide skupstina...a na skupstini ce pobediti zdrave snage i idemo tamo gde smo stali. Ostani i izbori se! Svaka podrska!

lolzinjo

05.01.2012. 13:09

@grobar1981 - Da ostane i da trpi ovu upravu ?! I izda drugove ??? Ne hvala , ja bi otisao , a mi Grobari treba da ih podrzimo , cim krene prvenstvo da se niko nije pojavio na stadionu !!! Da bude sahranjen JNA , i kada vide da ih niko nepodrzava vec samo nekolicina placenika zatvorenika , valjda ce otici !!! Mediski ih pritisnu a i skupimo se kako kad i idemo protestne setnje oko stadiona kao nekad ! Oterali smo tako Zeku i Djoru , oteracemo tako i Djuru Fruzuru ....