ŠPIJUNKA: Ministar Momirović ovako iskoristio slobodan dan (FOTO)

M. St.

29. 09. 2022. u 07:10

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović iskoristio je slobodan dan da sa porodicom obiđe Galeriju Matice srpske i Spomen-zbirku Pavla Beljanskog.

ШПИЈУНКА: Министар Момировић овако искористио слободан дан (ФОТО)

Foto Tanjug/MISG

- Tom prilikom pogledao sam fantastična dela Save Šumanovića, jednog od najvećih srpskih slikara i čoveka tragične sudbine. Ustaškim zločinom prekinuta je nit njegovog života. Ovo je primer da stvaralaštvo pobeđuje svaki, pa i ovaj nekažnjeni zločin - napisao je Momirović, i pozvao građane da posete izložbu.

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu