ŠAHISTA U POSETI: Švedska ambasadorka Anika Ben David ugostila svog prethodnika

S. S. R.

04. 12. 2021. u 14:44

AMBASADORKA Švedske u Beogradu Anika ben David ugostila je nedavno Jana Lundina, kojeg je nasledila na mestu ambasadora.

ШАХИСТА У ПОСЕТИ: Шведска амбасадорка Аника Бен Давид угостила свог претходника

Foto Tanjug

On se u Srbiju vratio kao šahista i učestvovao je na jednom turniru u Novom Sadu. Iako više nije u diplomatskoj službi u našoj zemlji, veze sa Srbijom su neraskidive, jer je oženjen Srpkinjom, a i studirao je naš jezik.

Bivši i sadašnji ambasadori su uživali u ručku i razmenjivali utiske.

S obzirom na to da Anika ben David rado obilazi našu zemlju otkad je imenovana, nema sumnje da će se i ona vraćati kad joj istekne mandat u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NIJE ŠALA Crnogorac dao otkaz u Opštini jer ništa nije radio: Neću da sedim!