ALEKSANDAR ŠEŠELJ DOBIO SINA: Evo koje ime je dobio treći unuk lidera SRS

S. J. M.

07. 10. 2021. u 11:15

PORODICA Šešelj dobila je novog člana. Zameniku predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandru Šešelju u ponedeljak se rodio sin.

АЛЕКСАНДАР ШЕШЕЉ ДОБИО СИНА: Ево које име је добио трећи унук лидера СРС

Foto Tanjug

On i supruga Aleksandra dali su mu ime Vasilije. Kako smo saznali, tata je sa braćom, bratancima i bliskim prijateljima veselo proslavio rođenje prvenca.

Aleksandar Šešelj se nedavno venčao sa Aleksandrom sa kojom je bio u vezi nekoliko godina. U pitanju je studentska ljubav, jer su počeli da se zabavljaju još dok su oboje studirali na Pravnom fakultetu.

Vasilije je treći unuk lidera radikala Vojislava Šešelja, koji od starijeg sina Nikole već ima dva odrasla unuka, Vojislava i Ljubomira.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla