KOKOŠKE NOSE KUVANA JAJA? Ministar Nedimović nasmejao domaćine na farmi pilića

V.N.

25. 06. 2021. u 12:04

NA jučerašnji tropski dan ministar poljoprivrede imao je "paklen" terenski zadatak.

КОКОШКЕ НОСЕ КУВАНА ЈАЈА? Министар Недимовић насмејао домаћине на фарми пилића

Foto Arhiva

Naime, po najvećoj "zvezdi", tokom koje se živa u termometrima pela i do 40 stepeni, Branislav Nedimović obreo se u Malom Iđošu gde je posetio farmu pilića.

Dok je sa svojim domaćinima obilazio uzgajivačnicu, u kojoj je čak 400.000 pernatih "loptica", temperatura je bila 39,2. Ni u ovim afričkim uslovima Nedimovića nije napuštao smisao za humor, pa se po završetku obilaska našalio sa farmerima:

- Vaše kokoške verovatno nose kuvana jaja....

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESKRIVENO LICEMERJE ZAPADA I BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI: Važne tačke Vučićevog govora nakon jučerašnje vojne vežbe Vihor 2024