Danijela Dimitrovska: Ognjen je divan otac i muž!

S. DOBROSAVLJEVIĆ

01. 07. 2014. u 21:32

Manekenka o povratku na modnu scenu posle porođaja i o porodici: Vraća se na modnu scenu, prvi editorijal radi za časopis „Meri Kler“

MANEKENKA Danijela Dimitrovska uskoro se vraća na modnu scenu! Prvi modni editorijal nakon rođenja sina Matije, supruga TV voditelja Ognjena Amidžića uradiće za francuski magazin „Meri Kler“. Tim povodom je nedavno boravila u Parizu, ali je jedva čekala da se vrati kući jer se, kaže, prvi put odvojila od sina. Na pitanje kakav je Ognjen otac i koliko joj pomaže oko svakodnevnih obaveza, Danijela za „Novosti“ kaže:

- Ognjen je fenomenalan otac i suprug. Ponosna sam što imam muža na koga uvek mogu da se oslonim. Vrlo je odgovoran i brižan roditelj i podjednako smo uključeni u sve obaveze oko sina. U početku je uvek teško, naročito kada dobijete prvo dete. Prvih mesec dana prosto ne znate šta da radite, ali brzo smo ušli i štos i uspostavili neki red, tako da Matija sada spava cele noći. Tačno se zna kada mu je vreme za kupanje, jelo i spavanje.

* Na koga liči?

- Matija je isti Ognjen, njegova slika i prilika. Na mene ima samo oči i svi ga zovemo mali Ognjen. Tata je, naravno, srećan i ponosan što liči na njega i ne može da veruje da je bukvalno njegova kopija.

* Ognjen je rekao da bi voleo da imate petoro dece?

- Volela bih da imamo mnogo dece, ali treba biti realan. Jedino što mogu da tvrdim jeste da Matija sigurno neće biti jedinac, jer i Ognjen i ja imamo po sestru. Nećemo dozvoliti da odraste bez brata ili sestre.

* U čemu je tajna uspešnog braka?

- Brak je posebno zanimanje, na kome morate neprestano da radite. Između nas nema tajni i trudimo se da uvek budemo iskreni jedno prema drugom. U tome je suština uspešnog braka. Treba pratiti osećaj i potrebe partnera. Postoje momenti kada se posvađamo. Ali svaka naša rasprava i diskusija se uglavnom završi tako što me Ognjen nasmeje do suza, u svom stilu. Privatno je potpuno isti kao pred kamerama - duhovit i harizmatičan.

* Kakvi su vam planovi za ovo leto?

- Krajem avgusta idemo na letovanje, ali nismo još odredili destinaciju. Pre toga, otići ćemo u Požarevac kod mojih roditelja, ali i u Šabac kod Ognjenove mame.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

зокс

02.07.2014. 11:27

Неће ово двоје још дуго заједно,чим су почели по новинама о томе какав је отац,каква је мама!Сестри,брату,родитељима се говори,ако те питају наравно,какав је супружник,а не по медијима!