Čola: Na Ohridu sam snimio spot za naslovnu pesmu novog albuma

S. D.

08. 05. 2014. u 09:05

Чола: На Охриду сам снимио спот за насловну песму новог албума
Najpopularniji pop pevač na Balkanu je prethodnih dana u Makedoniji snimao spot

NAJPOPULARNIJI pop pevač na Balkanu Zdravko Čolić je prethodnih dana u Makedoniji snimao spot za naslovnu numeru sa svog 14. studijskog albuma „Vatra i barut“. U video-klipu se pojavljuje makedonska manekenka Natalija Grubovik i muzičar Vlatko Stefanovski, koji je u Čolinoj autorskoj pesmi maestralno na gitari odsvirao muzičke deonice. Ekipa je provela tri dana na snimanju u Skoplju i Ohridu. Pored lepote čuvenog jezera u spotu se može videti i Crkva Svetog Jovana Bogoslova, s kraja 13. veka, kod ribarskog sela Kaneo koje se nalazi na steni.

Na radost armije fanova, Čola će krajem meseca ponovo otputovati u Makedoniju. Legendarni pevač će 31. maja održati koncert u areni „Boris Trajkovski“ u Skoplju, a veče uoči nastupa tamo će proslaviti 63. rođendan.
-Volim Ohrid i nisam mnogo razmišljao kada se pojavila ideja da snimimo spot u Makedoniji - rekao nam je Zdravko Čolić. - Za ovaj grad me veže mnogo uspomena, dragi ljudi i prijatelji, zbog kojih sa zadovoljstvom često odlazim tamo. Nije prvi put da snimam spot u Makedoniji. U Ohridu sam snimao video za duet sa Bebi Dol, ali, nažalost, nikad nije objavljen, nemam ga čak ni u kućnoj arihivi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije