BALETAN Konstantin Kostjukov i plesači Nikola Mandić, Aleksandar Josipović i Marija Prelević - sudije su u šou-programu “Ples sa zvezdama” koji će uskoro početi na Prvoj srpskoj televiziji. Bogata biografija i reputacija sudijske četvorke odličan je podstrek, kažu na Prvoj, pa našim zvezdama i njihovim partnerima ostaje samo da daju svoj maksimum i plešu najbolje što umeju.

Konstantin Kostjukov jedan je od naših najboljih baletskih igrača do sada. Ostvario je mnogo uloga i u svetu i u našem Narodnom pozorištu, a o ulozi sudije u “Plesu sa zvezdama” kaže:

- U životu sam najviše strog prema sebi, možda su me tako roditelji naučili. Kada nisi strog ni prema čemu onda nema kriterijuma, a kada nema kriterijuma onda čemu sve ovo.

Drugi član žirija je Nikola Mandić, koji već godinama uspešno radi u svom plesnom studiju “Vračar”. On je državni prvak u latino i standardnim plesovima, osvajač mnogobrojnih medalja na svetskim i domaćim takmičenjima.

- Pratim britanski i američki šou i bila mi je velika želja da ova emisija i kod nas postoji. Očekujem da to bude spektakl kakav nije viđen na našim prostorima. Kada je najstroži sudija u pitanju, mislim da će ta uloga pripasti meni - iskren je Mandić.

Aleksandar Josipović je prvi i jedini sa ovih prostora i iz sportskog plesa koji je ušao u “Mulen ruž”, prošao na prvoj audiciji i ostao u njemu deset godina.

- Gledao sam već ovaj šou, bio sam uključen u holandsku verziju. Imam prijatelje koji igraju u američkom, a zbog profesionalnih obaveza nisam mogao da učestvujem u francuskom šouu. Biću iskren, ono što vidim na sceni to ću i da komentarišem - priznaje Josipović.

Jedina dama među gospodom je Marija Prelević, ona je majstor sportskog plesa i vrlo zahtevna kada su takmičari u pitanju. Ima velika očekivanja od “Plesa sa zvezdama”.

-Ovo je šou, spektakl, koji će pokazati šta je ples i kakva je to energija među parovima... Zadovoljstvo mi je da budem u ovom društvu i verujem da će biti sjajno - priča jedina dama sudijskog četverca.