Pored osnovne biografije glumice Katarine Radivojević, na Vikipediji osvanula dopunjena verzija koja je za veoma kratko vreme postala pravi hit na društvenim mrežama.

U novoj verziji biografije piše:

"Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umetnička ostvarenja koja će u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka. Pored toga, zajedno sa Polom Alenom osnovala je Majkrosoft, gde je donedavno bila predsedavajući upravnog odbora i glavni softverski arhitekta. Sve to je postigla baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosečne inteligencije. "Svet još nije spreman za osobu poput mene", rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture".

Ko je i zbog čega napravio ovu neslanu šalu - nije nam poznato. Uglavnom, ovaj deo biografije popularne glumice je obrisan sa Vikipedije.