Razvodi poznatih koji su obeležili 2013. godinu

M. Vu.

24. 12. 2013. u 11:55

Mnoge poznate osobe su spakovale stvari i zauvek napustile svog partnera. Razloga je bilo mnogo. Preljuba, nepomirljive razlike u karakterima, prevelika očekivanja

Razvod u godini za nama nije bio tabu tema. Mnoge poznate osobe su spakovale stvari i zauvek napustile svog partnera. Razloga je bilo mnogo. Preljuba, nepomirljive razlike u karakterima, prevelika očekivanja uspela su da zakomplikuju život Severini Vučković i Milanu Popoviću, Bojani i Vladimiru Stojkoviću, Mateju Kežmanu, Leontini, Goranu Ivaniševiću pa čak i Borisu Tadiću.

Rastanak Severine i Milana, iako nisu bili zvanično venčani, je u 2013. godini izazvao „buru“. Iako to nije bio prvi put da se rastaju, definitivno je bio poslednji. Drama koja je usledila posle okončanja velike ljubavi između hrvatske pevačice i srpskog privrednika, traje i danas. Njih dvoje nisu štedeli reči, a ni dela. Borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom je pod budnim okom javnosti, a prema poslednjim vestima, Severina je otkrila da njena majka Ana misli da Popović nije „muškarac“, ali da ona i dalje veruje u ljubav.

Ništa dramtičniji nije bio razvod Bojane i Vladimira Stojkovića. Golman je tvrdio u medijima da ga je supruga varala sa Branislavom Đurđevićem koji je inače prvi čovek Skupštine košarkaškog kluba „Crvena Zvezda“, a ona je oštro demantovala tu priču. Vladimir je bez njenog znanja krstio sina Lava, pa je to dodatno zakomplikovalo njihov već narušen odnos. Upućeni tvrde da njih dvoje razgovaraju samo preko Lavovih dadilja.

Razvod koji je šokirao svet je svakako je razvodVladimira i Ljudmile Putin. Ruski predsednik i njegova supruga su izazvali pravi „bum“ u njihovoj zemlji. Iako se godinama spekuliše da je Putin u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom njegov rastanak od Ljudmile je izazvao pažnju čitavog sveta. Veruje se da najmoćniji čovek na svetu sa mladom Alinom ima dvoje dece.

Kako su autobiografi tvrdili, Putin je više puta izjavio da „onaj ko sa Ljudmilom provede tri nedelje, zaslužuje da mu se podigne spomenik“, ali ni Ljudmila mu nije ostala dužna pa je rekla za bivšeg muža da je „vampir“.

Iako je dugo važilo pravilo da su sportisti najbolji za brak, Mateja Kežman je to demantovao. On je uspeo za kratko vreme da „zarati“ sa suprugom Emilijom sa kojom ima četvoro dece, ali i da dobije još jednog sina sa novom izabranicom Marijom Perković i to baš na dan kada mu je bivša uspruga „čestitala“ – papirima za razvod. Razočarana Emilija je, zatražila da joj isplati 100 miliona dinara iako su se prvobitno dogovorili da će imovinu podeliti van suda. Prema nekim spekulacijama, Mateji ne cevtaju ruže ni u ljubavi sa Marijom pa se već neko vreme nagađa da njih dvoje nisu više zajedno.

RAZVODE SE I ZVEZDE IZ KOMŠILUKA *Rekordno brz razvod među zvezdama je imao pevač Šako Polumenta. Doduše, brzo se oženio, ali brzo i razveo. Njegova supruga već ima novu ljubav, a pevaču je rastank teško pao.
*Glumac Žarko Rodić je ispolovio iz bračne lukeposle čak 40 godina, a ta vest je šokirala čitav region. On i njegova supruga već odavno žive na dve adrese, ali zvezda serije „Povratak otpisanih“ i „Bolji život“ se u poslednje vreme može videti sa ženom koja vodi njegov kozmetički salon.

Da ljubav više ne stanuje na njihovoj adresi, osetili su Dragan Đilas i Boris Tadić. Ako je za verovati čaršijskim pričama, visokim funkcionerima DS-a, ni ljubav ne ide. Boris se razišao od Tanje, a Dragan od Ive. Obojici je ovo bio drugi brak, a kako su mediji nezvanično javljali, sada obojica imaju mlađane devojke. Ni njihovoj koleginici Neveni Adžemović ne cvetaju ruže, pa je nedavno, po drugi put napustila muža Srđana Adžemovića. Iako se par pomiro prošle godine, Nevena je opet spakovala stvari i sa ćerkom napustila porodični dom.

Samo tri godine je bilo dovoljno da se okonča brak Leontine Vukomanović i Filipa Pata. Njihov brak nije funkcionisao onako kako su oni zamišljali pa su stavili tačku na ljubav. Trogodišnja ćerka Lucija je prema odluci suda pripala majci, a Filip je potražio utehu u anonimnoj pevačici koja je izgleda i bila pravi razlog rastanka pevačice i muzičara.

Sudski sporovi, podela imovine i alimentacije su drmale u godini za nama i Holivud. Vest da se Ričard Gir razveo od Bondove devojke Keri Louel odjekula je poput bombe. Krah braka se dogodio posle 11 godina jer je Gir otvoreno pokušao da zavede njenu najbolju drugaricu. Klint Istvud je posle 17 godina napustio svoju suprugu. Iako ima 86 godina Istvud je zapretio Dini Ruiz da neće videti ni dinara njegovog pozamašnog bogatstva.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije