NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković i njegova lepša polovina Jelena Ristić verili su se pre dva dana u Monte Karlu. Srećni par se, tako, obećao jedno drugom na večnu ljubav, posle tačno osam godina zabavljanja. Početkom ove sedmice Nole je, ujedno, proslavio i 100. nedelju na prvom mestu ATP rang liste, i sve ukupno se spojilo u lep povod da podignu svoju vezu na još veći nivo i obave poslednji zvaničan korak pre stupanja u brak.

Još nije poznato kada bi Novak i Jelena mogli da "stanu na ludi kamen", jer njih dvoje žele da sačuvaju intimu za sebe, u meri u kojoj je to moguće. Ipak, spekuliše se da bi venčanje moglo da se održi pred kraj naredne godine zbog brojnih obaveza Đokovića i izazova pred kojima se nalazi u belom sportu.

- Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu. Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo! - napisao je večeras naš teniser na svom "fejsbuk" profilu, uz fotografiju na kojoj je zagrljen sa Ristićevom koja ga ljubi u obraz.

Nedugo zatim na društvenim mrežama oglasila se i Jelena, kratkom porukom preko "tvitera".

- Hvala svima na divnim željama. Osećam se srećno, blagosloveno i veselo - napisala je buduća gospođa Đoković, odgovarajući na veliki broj čestitki od prijatelja iz celog sveta.

Tek, ovakav epilog se i očekivao, s obzirom na veliku ljubav ovo dvoje mladih ljudi, ali i na njihove skorašnje izjave u medijima. Jelena je, tako, nedavno pominjala kako je pažljivo gledala slike venčanica u raznim časopisima.

- Pričali smo o venčanju, što je prirodno i normalno. Naša osećanja vode ka tome, a jednog dana, kada budemo imali dece, ona će naslediti odlične gene sa obe strane, jer se i moja majka profesionalno bavila rukometom - rekla je tada, između ostalog, Ristićeva.

Novak je prethodno priznao da uveliko razmišlja o venčanju, a i često je govorio koliko je velika njegova ljubav prema Jeleni.

- Zajedno smo osam godina i planiramo zajedničku budućnost, zato što se zaista mnogo volimo. Jedno drugom pružamo emotivnu stabilnost koja nam pomaže u našim karijerama. Jelena je moja najveća podrška, ona je ljubav mog života. Sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo je to ono što nas čini srećnim u ljubavi - pričao je Nole.

Đoković u četvrtak putuje u Peking, gde ga čeka teniski turnir "Čajna open", a posle sledi novo takmičenje u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, u Šangaju.

LJUBAV IZ ŠKOLSKIH DANA
NOLE i Jelena su se upoznali pre osam godina, tokom školskih dana, kada je Ristićeva išla u Sportsku gimnaziju u Beogradu. Kada je završila prestižni fakultet Bokoni u Milanu par se preselio u njihov zajednički dom u Monte Karlu, od kada su praktično