Veliko interesovanje za koncert Rodžera Votersa

V. N.

sreda, 28. 08. 2013. u 21:25

Велико интересовање за концерт Роджера Вотерса
Ulaznice za fan-pit i parter su rasprodate! U prodaji se mogu naći karte za tribine po cenama od 3.900 do 7.500 dinara
INTERESOVANjE za muzičko-scenski spektakl Rodžera Votersa The all Live, koji će u nedelju 1. septembra biti održan u "Kombank areni", izuzetno je veliko. Ulaznice za fan-pit i parter su rasprodate! U prodaji se mogu naći karte za tribine po cenama od 3.900 do 7.500 dinara. Organizatori su poručili da će koncert početi na vreme, u 19.30, dok će ulazi beogradske dvorane biti otvoreni dva sata ranije. Votersov nastup sastoji se iz dva dela, svaki će trajati po 60 minuta, sa pauzom od 25 minuta.

Rodžeru Votersu na sceni će se pridružiti 11 vrhunskih muzičara, među kojima će biti i njegov sin Hari Vaters. On sa slavnim ocem nastupa od 2002. godine i svira klavijature i harmoniku.

- Kada dođete na koncert, ne vadite vaše mobilne telefone, ugasite ih i uživajte. The all Live je vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo, događaj koji se ne može opisati već se mora doživeti - poručio je Rodžer Voters fanovima u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije