Moje 3 putuju 5. maja u Švedsku

Tanjug

30. 04. 2013. u 21:32

Моје 3 путују 5. маја у Шведску
Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović će u prvom polufinalu "Evrosonga", 14. maja, izvesti pesmu "Ljubav je svuda"
BEOGRAD - Predstavnice Srbije na predstojećem 58. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović, putuju u Švedsku 5. maja i poručile su da su naporno radile i da su spremne da daju sve od sebe kako bi što bolje predstavile svoju zemlju.

Grupa "Moje 3" će u prvom polufinalu "Evrosonga", 14. maja, izvesti pesmu "Ljubav je svuda" za koju je tekst napisala Marina Tucaković, a kompoziciju Saša Milošević Mare.

Na sceni u Malmeu će imati podršku pratećih vokala Ksenije Milošević, Dunje Vujadinović i Jelene Mitić. Koreografiju je osmislio Miloš Paunović, a kostime Ana Ljubinković.

Devojke su, u druženju sa predstavnicima medija uoči odlaska u Švedsku, rekle da će njihov nastup na "Evrosongu" biti potpuno drugačiji nego na "Beosongu", da je koreografija mnogo teža, ima više glume. Zadovoljne su i kostimima i najavljuju mnogo iznenađenja.

"Treba dati sve od sebe, imati dobar scenski nastup, ali pevanje je na prvom mestu. Imamo interesantne kostime, dobre prateće vokale i sve će biti odlično", rekla je Nevena Božović i ukazala da su se dugo pripremale, ali da će svega postati svesne tek u Malmeu gde ih, kako su ocenile, očekuje jaka konkurencija.

"Moje 3" nastupiće pod rednim brojm 16 i time zatvoriti prvo polufinale, a pravo glasanja za srpske predstavnice imaće zemlje učesnice te večeri, kao i direktni finalisti Velika Britanija, Italija i Švedska. Drugo polufinale je 16. maja, a finale 18. maja.

To će biti sedmo samostalno učešće Srbije na "Pesmi Evrovizije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije