Hrvatska pevačica Severina Vučković odlučila je da podrži veliki humanitarni projekt “Darujmo ružičasti život” koji je pokrenulo udruženje Europa Donna – europska koalicija za borbu protiv raka dojke. Seve nija usamljena u pomaganju, pa je i njen bivši verenik Milan Popović samo dan pre prvog rođendana sina Aleksandra donirao pola miliona evra Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine.

Kancelarija predsednika Ive Josipovića pozvala je mnogo poznatih osoba iz javnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske, prijatelja i saradnika udruženja Europa Donna. Svi oni biće važan deo velike humanitarne revije koja će se održati 21. februara u muzeju Mimara. Među njima se našla i lepa Severina koja se slikal u toplesu za potrebe humanitarne akcije.

Humanitarna modna revija u muzeju Mimara samo je jedan u nizu događanja kojim će Europa Donna prikupljati sredstva za kupovinu linearnog akceleratora.

MILAN DONIRAO POLA MILIONA EVRA

Ginekološko akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Severinin bivši vernik donirao je opremu u vrednosti od pola miliona evra, dan pre prvog rodjendan njegovog sina Aleksandra!