I Anica dobra u timu „Otvorena vrata“

J. G.

23. 11. 2012. u 20:57

И Аница добра у тиму „Отворена врата“
Mada će snimanje poznate serije da kasni, gledaoce će obradovti podatak da će poznata glumica postati član uigrane ekipe novih ”Otvorenih vrata”
SNIMANjE nastavka serije “Otvorena vrata” trebalo je već da počne, ali zbog odustajanja kreatora Biljane Srbljanović i Miloša Radovića od pisanja scenarija, prvi kadrovi biće snimljeni u januaru. Ipak, i pored komplikacija, kojima se producentkinja Bojana Maljević nije nadala, gledaoci Prve srpske televizije gledaće svoje omiljene junake kroz 16 epizoda na proleće 2013.

Mnoge je posebno obradovala vest da ćemo ponovo u istim ulogama gledati Vesnu Trivalić, Bogdana Diklića, Milana Laneta Gutovića, Nikolu Đurička, Bojanu Maljević, Zorana Cvijanovića i Milicu Anđelić.

Prema našim saznanjima, u uigranoj ekipi obreće se i Anica Dobra, u ulozi komšinice.

Bojana je za naš list nedavno izjavila da će likove iz porodice igrati svi koji su i bili tu, osim gospođe Angeline, jer “predivna Olivera Marković više nije sa nama”.

- Neće niko drugi igrati taj lik, uvešćemo novi - dodala je Bojana.

Pretpostavljamo da će taj novi lik igrati baš Anica, koja nije želela ništa da komentariše o svom učešću u “Otvorenim vratima”.

- Prerano je za neku izjavu - kratko je izjavila za “Novosti” Anica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)