Stanija Dobrojević: Iz Survajvera u Plejboj

V. N.

30. 03. 2012. u 21:10

Stanija Dobrojević, koja je proglašena za najlepšu "Plejboj golf" devojku u Nju Džerziju, pokazala je svoje atribute i u novom broju "Plejboja"

POŠTO je učesnike i gledaoce "Survajvera" ostavila bez teksta skinuvši se u toples na plaži, Stanija Dobrojević otišla je korak dalje i pokazala sve svoje zavodljive atribute u novom broju "Plejboja". Ništa čudno za devojku koja je i u Americi počela da pravi karijeru modela. Pobedila je u takmičenju za najlepšu "Plejboj golf" devojku na turniru u Nju Džerziju. Nagrada je bila gostovanje u vili čuvenog Hjua Hefnera, u Los Anđelesu.

- Baš na moj rođendan otišla sam u Plejboj vilu, gde sam videla i upoznala Hefa, koji je pravi džentlmen. Hju je veoma drag i devojke ga obožavaju - rekla je Stanija, koja je inače, apsolvent na Ekonomskom fakultetu Beogradskog univerziteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

milan

30.03.2012. 22:09

Prvo, to koliko je lepa to smo videli u Survajveru. Drugo, da je lepa u novinama to jeste, jer su fotke obrađene u fotošopu. Treće, ona nije student Beogradskog univerziteta

marko

31.03.2012. 01:07

@milan - U Nju Dzerziju je proglasena za tu "golf devojku" iz jednog jedinog razloga a to je jer je bila u "vezi" sa menadzerom kazina u kome je radila, inace covekom starim oko 60 godina, pa joj je on sredio to.Ovo znaju svi nasi koji su u to vreme radili po kazinima u Atlantik Sitiju.

Zoin Mihailo

31.03.2012. 10:41

Kada sam bio mali, govorili su mi da su ovakve devojke samo za odlične đake. Danas se vreme malo promenilo, jer ovakve devojke vole đake odlične u moći i snazi.

Vuk

31.03.2012. 10:45

Пљувачи поставите ви ваше фотке да видимо колико сте ви лепи.

nikola

02.04.2012. 07:25

Videli smo u survajveru koliko je lepa....Treba noge da ljubi photoshopu jer bez njega nelici na nista! Sa photoshopom moze i moja baba da bude na naslovnoj strani Playboya..jos bi izgledala i lepse od ove Stanije!